SondajRSS Feed

Liberalii vor sa seduca tinerii din diaspora

PNL absoarve prin fuziune un partid care militeaza pentru drepturile românilor plecati în strainatate

19 Martie 2019

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a anuntat ieri fuziunea PNL cu Partidul Actiunea Civica a Tinerilor (PACT), condus de Sebastian Burduja, protocolul urmand sa fie semnat zilele urmatoare, în forurile statutare ale partidelor. 

„Domnul presedinte al PNL Bihor si subsemnatul am fost mandatati de Bex sa demaram negocierile de integrare în PNL a Partidului Actiunea Civica a Tinerilor, condus de Sebastian Burduja. Am purtat discutiile cu viitorii nostri parteneri si astazi am prezentat în Biroul Executiv rezultatele negocierilor purtate si am luat decizia sa demaram procedurile de integrare a partidului Actiunea Civica a Tinerilor în PNL. Protocolul de fuziune va fi definitivat în zilele urmatoare, urmând sa fie supus votului în forurile statutare ale celor doua partide, astfel încât sa finalizam aceasta procedura prin care tinerii extrem de bine pregatiti, care au dat semnale extrem de serioase ca vor sa se implice sa devina membrii ai PNL”, a anuntat Ludovic Orban dupa sedinta Biroului Executiv al PNL de ieri.

PNL absoarve prin fuziune  un partid care militeaza  pentru drepturile românilor  plecati în strainatate

Liderul PACT, Sebastian Burduja, a declarat ca membrii formatiunii, alaturi de PNL-isti, vor cauta sa combata plecarile masive ale românilor din tara.
„Am pus bazele astazi a ceea ce noi consideram ca este cea mai importanta miscare între doua forte politice în România anului 2019. Suntem doua forte politice complementare, cu valori comune. România trece printr-o criza profunda, la fiecare trei minute un român pleaca din tara si lucrul acesta nu trebuie sa continue. Împreuna facem echipa pentru România si vom aduce România în primul rând”, a spus Burduja.

Vizualizari 894
Comentarii articol (11)

>

in 19 Martie 2019 6:32

Succese SI doamne ajuta poporul român să se trezească pina nu rămîne tara goala.

>

in 19 Martie 2019 6:39

Absoarve?

>

in 19 Martie 2019 7:22

PNL tot ABSOAR-VE,ba o vodca(Orban),ba o ciorba de burta,ba o halba rasturnata pe jos.Ca mopu'.

>

in 19 Martie 2019 7:33

Ăști stand la o bere, ca de lucrat si gândit e mai greu, le debitează mintea tot felul de idei năstrușnice!! V dați seama că de mâine nu mai pleacă nimeni afara ca le da Orban de lucru!! Când a fost cu puterea la mana ce a făcut?? Nimic!! Acesta va fi și rezultatul acestei,, alianțe,, de,, serioși,,!!

>

in 19 Martie 2019 8:07

ABSOAR-VE! Și voi râdeți de Dancila.

>

in 19 Martie 2019 12:02

Pina in present ,tineri care au lucrat in tari zis ;civilizate; si au invatat ceva: furturi,droguri,crime,destabilizari,spargeri,violuri,nemunca E T C si au venit acasa se simte ca au pus in practica ce au invatat in tari civilizate considerate de politicieni ! Atitia oameni prosti care au functii mari politice si administrative promovati in ultimi patru ani, Romania nu a avut niciodata !!! inculti de sus pina jos HA HA HA .

Delio paralizasi limba romana!>

in 19 Martie 2019 14:57

Absorvite-ar iar in clasa 4-a Delio ca sa nu paralizezi limba romana!

>

in 19 Martie 2019 15:01

Orban nu are ce cauta la sefia PNL trebuie un om mai credibil cum este CATARAMA atunci poate mai au sanse dar cu O\r\nrban niciodata

Mutzenia Pamantului!>

in 19 Martie 2019 15:38

Prostia si analfabetismul se ,,absoarve,, si paralizeaza......\r\nDelie de-a Sibianului pazea!\r\nSa nu te coopteze astia in guvernul Dancila si implicit in PSD!\r\nDupa cum scri si candesti ai mari sanse sa ajungi in fruntea turmei!

>

in 19 Martie 2019 15:42

Delio ,numa, sa nu te puna Padureanul sa scrii etichete pe conservele de la IUNIVERZAL STUDIOS,sa le pocesti denumirile.Sa faci din conserva de porc,coliva de sorg,din salamu' de bibilica,ciolanu de pipilica,din carnatzu de mistret sa nu faci gaiamatzu-n paru cretz...

>

in 19 Martie 2019 18:57

Stiam ca e mare lingau, pup curist ma mir cum lau crezut atitia oameni!!! o sa vada ei mai tirziu! a zis ca nu vrea nicio functie ! mai vorbim! eu cred ca trebuie verificat si medical ! intrun cuvint GUNOI !

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.