PMP Salaj a depus ieri lista de candidati la Camera Deputatilor, cu Liviu Balint pe prima pozitie

19
2404
PMP Salaj a depus ieri lista  de candidati la Camera Deputatilor,  cu Liviu Balint pe prima pozitie

Partidul Miscarea Populara (PMP) Salaj si-a depus ieri listele de candidati pentru alegerile parlamentare la Camera Deputatilor. PMP Salaj nu a depus inca lista de candidati la Senat. Cel mai probabil, listele de la Senat vor fi depuse in cursul zilei de astazi, pentru ca azi este si ultima zi de depunere a candidaturilor. 

Lista propusa de PMP Salaj pentru Camera Deputatilor este deschisa de managerul Serviciului Judetean de Ambulanta Salaj, Liviu Balint, urmat de consilierul local din Zalau Adrian Popan. Urmatorii pe lista sunt consilierii judeteni ai PMP Dorin Gorgan si Valentin Big. Lista este inchisa de viceprimarul comunei Babeni, Dosa Traian. stop_coloana
PMP Salaj a strans 9.000 de semnaturi de sustinere pentru lista de la Camera Deputatilor.
"Am depus listele pentru Camera Deputatilor. Suntem increzatori in sansa noastra si speram sa obtinem rezultatul propus de partid insa trebuie multa munca", a spus Liviu Balint, presedintele PMP Salaj, la momentul depunerii candidaturii.

 

COMENTARII

  1. "Decit " o rugaminte la tine Eduard si la sefu COMA NU esti bun sa publici un CV cu acest vesnic candidat si o emisiune la voi la ziar in care sa-l rugati sa conjuge ceva verbe si sa faca niste acorduri. Ar fi interesant de vazut daca a terminat 10 clase.

  2. iar e luat in suturi , si intra in COMA acest COMO. O fi terminat macar cu bani, facultatea? Nu de altceva, dar poate il sfatuieste cineva sa mearga sa faca si liceul.

  3. Un baiat exemplar. Daca nu era seralul pe bani inca nu era gata cu liceul. Daca nu era facultatea la care sa duci diploma de liceu cand ii putea nu facea nici facultate. Un produs dupa chipul si asemanarea sefului Oprea Gabriel. Mandru propietar al unui BMW rosu cu numere de Bulgaria - sef de partid. Asa da. Astia oameni trebuie votati. Romania trezeste-te!!!

  4. Sau timpit romanii de tot.De fapt este o vorba -cum ii turcu asa-i si pistolul.Mai urmeaza ca si -gicu tractoristul- sa-si faca un partid si sa candideze la parlamentare caci s-ar gasi suficienti prosti sa-l voteze.

  5. Como a terminat dreptul la Babes in Cluj si au vrut cei de acolo sa se faca si asistent universitar numai ca el n-a vrut! Nu mai vorbiti prostii daca nu il cunoasteti :-)))

  6. No da iara va da Como insomnii?No vai de voi nefericitilor!Doamne da_i minte la sarmanul de azi noapte.Asta cred ca_i Bercenoaia ca nu are clienti la ...si sta pe net in cautare.Ceea ce e clar ca ala de azi noapte e dus rau la mansarda!

  7. Stati linistiti ca acest PMP nu intra in "Parliament"!Si in alta ordine de idei un 0 langa ceilalti (cu mici mici exceptii )ce mai misca judetul .Macar prin acest individ se confirma valoarea politicienilordin vremurile acestea , daca mai era ceva de confirmat.Sa mori de ras cand o sa-i vezi "ditamai" pe Pop,Nosa,Bode ,langa acest domn incercand sa sustina interesele Salajului.Of ,of ,mai,mai !

  8. Linga Como in fotografie sta alt besinos Gorgan Dorin izgonit din PMP Bobota dupa ce a fost mazilit de asa zis "prieteni" Un om fara caracter si fara bun simpt.Se vrea si el deputat...la pulivara!!!!!!

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.