PMP aduce normalitatea în comuna Dragu

0
202

Partidul Mișcarea Populară are gânduri mari pentru noile administrații care își vor începe activitatea în curând. Astfel, echipa de 10+ a PMP pentru comuna Dragu, al cărei candidat la funcția de primar este MUGUREL POP, are ca obiectiv primordial obținerea și accesarea de fonduri europene nerambursabile. “Avem nevoie de fonduri europene nerambursabile pentru repararea și întreținerea drumurilor agricole din comună, pentru achiziționarea de aparatură modernă pentru școală și dispensar și, nu în ultimul rând, pentru înființarea de noi ferme agricole și mici ateliere meșteșugărești, de exemplu ateliere pentru împletit coșerci”. Pop se află și în fruntea listei de consilieri locali, dar și pe un loc pentru Consiliul Județean Sălaj.

O altă idee cu care PMP Dragu pornește la drum este găsirea de fonduri pentru aducerea unei magistrale de apă în comună, lucru absolut necesar în anul 2020.

Vedem în alte comune că s-a făcut cadastrarea teritorială. Dacă în alte comune s-a reușit, putem să o facem și noi. Trebuie doar să ne apucăm de lucru. Va fi una din prioritățile mele și a echipei mele”, spune candidatul Partidului Mișcarea Populară.

Mugurel Pop mai are în vedere implicarea primăriei în viața și activitățile tinerei generații, reabilitarea terenului de fotbal și construirea unor tribune, dar și înființarea unei echipe de pompieri voluntari.

Candidatul PMP se gândește și la persoanele cu probleme sau dificultăți, care au nevoie de asistență socială. Totodată, el este de părere că integrarea copiilor romi în școală și reducerea abandonului școlar ar duce și la creșterea siguranței printre cetățeni.

Ceea ce ne-am propus sunt lucruri realizabile și absolut necesare pentru această perioadă. Nu trebuie să descoperim nimic, trebuie doar să vrem să facem ce s-a făcut și în alte comune. Trebuie doar să ne uităm în ograda altora, să vedem cum alții au reușit să facă. Aveți încredere în mine și în echipa mea de consilieri”, încheie candidatul PMP.

Comandat: Partidul Mișcarea Populară Filiala Sălaj CUI: 21200020 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here