A plouat ieri la BEJ cu candidati pentru alegerile parlamentare

26
2551
A plouat ieri la BEJ cu candidati pentru alegerile parlamentare

Ieri a fost ultima zi de depunere a candidaturilor la Biroul Electoral Judetean Salaj pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Aceasta ultima zi a insemnat si "aglomeratie" de partide la BEJ, care au depus liste de candidati. Au depus ieri liste cei de la PSD, PMP, USR, dar si partide nou aparute.

USR Salaj are pe primele pozitii un inginer si o profesoara


Lista partidului Uniunea Salvati Romania (USR), filiala Salaj, este deschisa la Camera Deputatilor de inginerul Raul Stelian Balota. El este urmat de Alin Pestean, Viasu Cosmin, Tamasan Mihai Dan, Ardelean Cosmin Vasile (presedintele USR Salaj) si Cadar Mariana Ioana. Lista de la Senat este deschisa de Olar Gabriela Carmen, profesor la Colegiul National Silvania. Urmatorii pe lista sunt Lupas Ciprian, Buscianu Bogdan si Bob Marius.


Partidul lui Marian Munteanu are in Salaj
liste cu olteni, bucuresteni si constanteni

A depus ieri lista completa de candidati si Alianta Noastra Romania, partidul condus de Marian Munteanu. Cei de la ANR au depus liste de candidati in Salaj fara a avea niciun salajean pe lista. Printre candidatii ANR se numara mai multi bucuresteni, constanteni si olteni. stop_coloana
Pana la inchiderea editiei, la Biroul Electoral Judetean Salaj au mai anuntat ca isi vor depune lista de candidati si cei de la Partidul Socialist Roman (PSR).

Servim ghiveci politic in 11 decembrie

S-a facut un ghiveci de candidati la alegerile parlamentare din Salaj. Vom regasi pe buletinele de vot nu mai putin de noua partide: Partidul Social Democrat, Partidul National Liberal, Uniunea Democrata a Maghiarilor din Romania, Alianta Liberalilor si Democratilor, Partidul Romania Unita, Partidul Miscarea Populara, Uniunea Salvati Romania, Partidul Socialist Roman si Alianta Noastra Romania.
Din cele noua partide, doar cinci sunt cotate cu sanse reale de a da deputat si senator de Salaj - PSD care mizeaza pe Iuliu Nosa si Gheorghe Pop; PNL care mizeaza pe Lucian Bode si Bogdan Ilea; UDMR care mizeaza pe Vegh Alexandru si Seres Denes; PRU care mizeaza pe Ioan Mocan si Claudiu Tegzes, dar si PMP, cu Liviu Balint si Vasile Lungu.

 

COMENTARII

 1. Ciocu mic piticule!!! De tine care nu munceste si sta in somaj si ajutoare sociale!!! Oameni din astia nu avem nevoie sau mai bine zis sa vina Mocanu al tau si sa te puna la lucru!!!

 2. repet votati Ioan Mocan ca daca el o duce bine o duce si tara bine. eu nu stiu sa fi mers un om la el sa nul ajute. repet ma ajutat cu tot ce iam cerut porc de craciun, cadouri de mos la copii. este un om deosebit cu frica de Dumnezeu. un astfel de om trebuie votat. Un adevarat roman atins de slava lui Dumnezeu

 3. Pentru 8:24!!! Ce om poti fi, cum se pare traiesti di mila oamenilor! Du-te si lucreaza si tu, ai copii si nu esti in stare sa cumperi pentru ei mancare si cum te lauzi ca ai primit si cadouri!!! Pacat ca Mocan numai te ajuta si nu te pune la lucru!!! Macar nu mai scrie asa comentarii, nesimtitule!!!

 4. mocanu le-a tot dat cadouri la unii vai de mama lor ,betivi ,curvari oameni ca el si ai lui oameni de cea mai joasa speta pentru ca a furat ori de unde a putut nu a facut nimic din munca lui de aia vrea sa intre in parlament sa scape de dosarele penale el si fata si nevasta lui

 5. Pentru 9:58!!! Tu nu intelegi ideea??? A ajuta inseamna sa-ti dea loc de munca si sa-ti poti castiga existenta, nu ca sa cersesti si sa primesti din mila pentru ca asa tot sarac vei ramane!!! Ma da' tu chiar esti prost, nu te supara!

 6. As vota niste oameni fara bube , Singuri care se incadreaza e USR, psd, pnl, udmr au fost ..ii stim.. i am vazut, pmp,pru cu probleme daca nu ei oameni din umbra lor...IMPORTANT e prezenta mare la vot ca politruci sa nu ne decida viitorul

 7. Probabil nu voi merge la vot, deoarece nu vreau sa votez aceleasi partide gen PSD, PNL, PMP sau ALDE. Poate m-ar putea scoate din casa cei de la USR daca mi-ar prezenta putin planul lor de guvernare. Imi doresc o altfel de Romanie, fara ajutoare sociale in care munca sa fie incurajata, fara nosa si pop sau alti parveniti precum si transparenta totala.

 8. Principali vinovati pt ce se intampla in tara asta in 26 de ani sunt cei care nu merg la vot ar apoi partidele si lasa toti politruci sa dicteze pt ei cine ii reprezinta

 9. Daca vreti ca Soros, ca aceasta este persoana din spatele lui Ciolos, sa dispara din peisajul Salajean, votati Ioan Mocan si acesta va apara interesele romanilor si nu va lasa judetul nostru prada strainilor.

 10. LA ACEASTA ORA NUMAI TREI PARTIDE AU SANSE REALE:PSD,PNL,UDMR (IN ACEASTA ORDINE).RESTUL PARTIDELOR NU AU CANDIDATI CREDIBILI SI CAPABILI.LA SENAT:PSD/PNL,UDMR,LA DEPUTATI PSD,UDMR,PNL SI LUCUL 4 PSD/PNL.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.