Plecarea lui Vasile Cristian Lungu la Senat face loc in Consiliuul Local Zalau inginerului Cantemir Pasca

4
1611

 

Plecarea lui Vasile Cristian Lungu la Senat face loc in Consiliuul Local Zalau inginerului Cantemir Pasca

La finele saptamanii trecute, pe 5 ianuarie, conducerea Partidului Miscarea Populara filiala Zalau s-a reunit in sedinta pentru a stabili cine va fi consilierul local care il va inlocui pe Vasile Cristian Lungu in Consiliul Local Zalau, dupa ce Lungu a ajuns senator din partea PMP la alegerile parlamentare din 11 decembrie.
În unanimitate, conducerea PMP Zalau a hotarat ca locul lui Cristian Lungu in Consiliul Local Zalau sa fie luat de Pasca Cantemir. Noul consilier local al PMP Zalau este inginer la o multi-nationala din oras si va fi de acum coleg cu Adrian Popan, prese-dintele PMP Zalau, atat in cadrul multinationalei, cat si in cadrul Consiliului Local Zalau.
"Decizia a fost luata in unanimitate de catre membrii organi-zatiei din Zalau. Pasca Cantemir este urmatorul stop_coloana pe lista de candidati dupa domnul senator Lungu si s-a decis ca domnul Pasca este in masura sa ocupe fotoliul de consilier local. Speram ca domnul Pasca sa se implice la fel de mult ca domnul Lungu in Consiliul Local Zalau si sa demontreze ca este preocupat de binele comunitatii, pentru ca acesta este obiectivul principal al PMP Salaj, dezvoltarea comunitatilor locale", ne-a declarat deputatul Liviu Balint, presedintele PMP Salaj.

 

 

COMENTARII

  1. Da' ce s-o implicat ase de tare Lungul asta in binele comunitatii ca io n-am auzit nemica despre vitejile lui dumnealui.Cat despre obiectivele pemepe citate de toarasu'deputat balint,HAI SICTIR.Va doare pa voi la basaca de binele altora.Altruistilor !!!

  2. Ba fraiere , asta de la 17:29 curata ma-ta suruburi la michelin , toti va aflati in treaba sa comentati handicapatilor , are o facultate facuta la zi + 2 ani de master, cred ca tu esti in om cu 8 clase sau ce 8? alea is prea multe pentru un creier ca al tau .

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.