Platforma Social Liberala (PSL) - Un nou partid pe scena politca romaneasca (P)

6
1783

 

Platforma Social Liberala (PSL) - Un nou partid pe scena politca romaneasca (P)

Cea mai promitatoare formatiune aparuta recent pe scena politica româneasca, Platforma Social Liberala infiintata de fostul ministru pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Ilan Laufer, si analistul politic Alex Coita, fost secretar de stat in Ministerul Transporturilor, a fost lansata oficial la Zalau, in cadrul caravanei de promovare ce ajunge in toate judetele din tara.
Turul României 10 in 10 a ajuns la Zalau!

Echipa Platformei Social Liberale a intrat in dialog cu salajenii prezenti in numar foarte mare la acest eveniment si cu reprezentantii presei locale.

PSL anunta primul candidat!

Alexandru Coita a deschis evenimentul anuntând propunerea PSL Salaj pentru candidatura la Primaria Zalaului, in persoana lui Adrian Buda, coordonator Platforma Social Liberala Salaj.

Liderii PSL, Ilan Laufer si Alexandru Coita au avut o dezbatere foarte deschisa pe marginea propunerilor pe care PSL le-a lansat prin proiectul România 10 in 10, dar si despre alte subiecte legate de problemele locale ale Zalaului.

#Romania10in10
#MieImiPasa

 

 

COMENTARII

  1. In frunte cu ministrul care a trimis la trucat cu sigla o fotografie facuta in SUA, se formeaza o noua fumigena care are sa dispara in scurt timp, asa cum s-a intamplat si cu restul. Necunoscutii din partid sunt de fapt cunoscuti in urma altor tentative de a fenta electoratul. Valoarea si realizarile profesionale tind spre 0. Cand vor deschide gura, se va demonstra si asta.

  2. Primul guvern a presedintelui, guvernul Cioloș nu a fost tot zero și acum vor la guvernare prin anticipate și vor fi oameni care îi va vota . Da Doamne romanului mintea de pe urma.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.