SondajRSS Feed

Pivotul Ana Ciolan pe lista
de transferuri de la HC Zalău

10 Decembrie 2015

Gruparea de la poalele Meseşului caută înlocuitor pentru Georgiana Bazon, iar una dintre variante este handbalista HC Alba Sebeş


Chiar dacă a evoluat în tricoul Zalăului doar 4 luni, Georgiana Bazon s-a despărţit deja de formaţia sălăjeană. În aceste condiţii, gruparea caută înlocuitor pentru postul de pivot. Dacă Claudia Constantinescu şi compania se pregătesc la Cheile Grădiştei, conducerea încearcă să umple golul lăsat de handbalista venită în vară de la CSM Bucureşti. 

Astfel, în aceste zile, Tadici se află în negocieri cu HC Alba Sebeş pentru pivotul Ana Ciolan (n. 29 septembrie 1992). Handbalista în vârstă de 23 de ani doreşte să părăsească gruparea din Alba, iar printre posibilele destinaţii se află HCM Roman, dar şi HC Zalău.

Pivotul Ana Ciolan pe lista <Br>de transferuri de la HC Zalău
Managerul Gheorghe Tadici a infirmat această mutare, dar conducerea de la HC Alba Sebeş se pregăteşte pentru a găsi o altă variantă. Aşadar, niciodată, nu iese fum fără foc, astfel că noi vom reveni cu amănunte pe acest subiect.

 

 

 

Vizualizari 965
Comentarii articol (1)

Minciuni marca intarziatul...Onicas>

in 10 Decembrie 2015 6:56

Minciuni marca Onicas-Sportul Sj. Obisnuinta sa dezinformeze cu fituica lui,apoi sa plaseze si aici dupa 2 zile.Nimeni nu a discutat cu ea sau HCM Sebes asa ceva. Rusine !!!

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.