Piata juniorilor fotbalisti se agita in Salaj

0
219

Lumea copiilor si juniorilor din Salaj este in fierbere. Clubul Viitorul Zalau nu mai apare in vederile SCM Zalau ca si colaborator la grupele de copii pentru campionatul 2020/2021.SCM Zalau a fost obligata de regulament in anul competitional 2019/2020 sa aiba doua grupe de copii in campionatele AJF Salaj. Ca atare , pentru a indeplini conditiile de regulament de Liga a III-a , SCM Zalau a facut mutarea cu o selectie si recrutare de copii .

Surprinzatoare este parasirea unui club specializat in fotbal, CS Atletic, de doi antrenori licentiati. Claudiu Cornaci si Laurean Flonta au facut si ei pasul la SCM Zalau. Dupa ce a plecat si Calin Puscas, la CS Atletic Zalau mai ramane Vasile Stancel. Nu se stie cu exactitate ce va fi cu CS Atletic la grupele unde erau cei doi, mai ales cu grupele de republicani ale lui Claudiu Cornaci. Mai multi jucatori de la CS Atletic vor pleca la SCM Zalau cu antrenorii lor iar altii nu vor mai continua la vechiul club dar nici nu vor urma antrenorii. De la SCM Zalau , echipa mare, mai pleaca un jucator, adica Cristian Calin dupa ce un jucator emblematic, Razvan Dulap a renuntat si el urmat de Kinczel Erwin. Referitor la juniori, un parinte chiar ne declara:
“Nu vom merge cu antrenorii la SCM Zalau. Copii nostri nu mai au continuitate, nu au competitii. Vom apela regulamentar la Comisia Statutului si Transferul Jucatorului.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here