SondajRSS Feed

Petru Bologa pe podium la Cupa Centenarului Unirii

25 Octombrie 2018

Polisportivul veteran a urcat pe cea de-a treia treapta a podiumului în competitia de tenis de câmp desfasurata la Alba Iulia. Zalauanul în vârsta de 81 de ani se afla acum la a patra competitie din ultimele cinci saptamâni, în care s-a clasat pe podium!!

La finalul saptamânii trecute, la Alba Iulia a avut loc editia din acest an a Masters Dublu 2018 – Cupa ”Centenarului Unirii” la tenis de câmp.
Întrecerea a fost destinata sportivilor veterani si s-a desfasurat la patru categorii de vârsta, +35 de ani, +60 de ani, +65 de ani si +70 de ani.
De mentionat este faptul ca, dupa cum îi spune si numele, a fost o competitie doar cu întreceri la dublu.
Judetul Salaj a fost reprezentat de doi sportivi, Petru Bologa si Viorel Cuceu, însa cei doi nu au facut echipa si si-au ales parteneri din alt judet, având în vedere ca nu au putut concura la aceeasi categorie de vârsta.
Astfel, sa spunem ca Viorel Cuceu a participat în cadrul probei aferente categoriei de vârsta +60 de ani, acolo unde a facut pereche cu Viorel Helerga, sportiv legitimat la CS Tenis Club Baia Mare.
La aceasta categorie de vârsta au fost înscrise nu mai putin de sase perechi, împartite în doua grupe. Cuplul format de cei doi “Viorel” a fost repartizat în Grupa A.
Din pacate, însa, cuplul format de cei doi nu a reusit sa câstige niciun joc si a încheiat grupa pe locul 3, ratând astfel calificarea în fazele superioare.
Celalalt reprezentant al judetului nostru, polisportivul Petru Bologa a revenit pe “zgur

Petru Bologa pe podium la Cupa Centenarului Unirii
a”, în competitiile de tenis de câmp, dupa ce în ultima perioada, s-a remarcat în competitii de atletism.
Desi luna aceasta a împlinit 81 de ani, polisportivul de la CSM Zalau nu arata vârsta pe care o are si continua sa se remarce în diferite competitii sportive pe la care participa, fie ca e vorba despre atletism sau tenis de câmp.
La competitia din orasul Unirii, Petru Bologa a concurat la categoria de vârsta +70 de ani, acolo unde a facut pereche cu Tiberiu Botian.
La respectiva categorie s-a jucat dupa sistemul “fiecare cu fiecare”, la final întocmindu-se si clasamentul final.
Dupa meciuri frumoase si disputate, pâna la urma diferenta de vârsta si-a spus cuvântul. Cu toate acestea, perechea formata de Bologa si Botian a reusit sa urce pe cea de-a treia treapta a podiumului acestei categorii de vârsta, multumindu-se cu medaliile de bronz.
Sa spunem ca este a patra competitie în aproximativ 5 saptamâni la care participa Petru Bologa si la care a urcat pe podium.
Dupa ce a urcat de patru ori pe podium la Campionatele Balcanice, polisportivul a urcat pe podium la Semimaratonul de la Zalau, dar si la Crosul Castanelor de la Baia Mare.

Vizualizari 1285
Comentarii articol

>

in 25 Octombrie 2018 8:22

la mai multe si multa sanatate domnu` antrenor!

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.