Peste o mie de zalauani primesc ajutoare de la Uniunea Europeana

1
490

Azi, 6 iulie, a inceput distribuirea ajutoarelor de la Uniunea Europeana, constand in alimente si produse de igiena personala.

Primesc aceste ajutoare beneficiarii de alocație de sustinere a familiei si beneficiarii de venit minim garantat. Distribuirea pachetelor se face de luni pana joi, intre orele 09:00-15:00, și vineri, intre orele 09:00-14.00, la Punctul Termic nr. 38, situat pe strada Avram Iancu nr. 16.

Numai la nivelul municipiului Zalau, sunt 1.082 de beneficiari. Dintre acestia, 682 incaseaza alocatia pentru sustinerea familiei, iar 86 de persoane primesc venitul minim garantat. Celelalte 314 pachete vor ajunge la persoane cu handicap si la cei care au intrat in evidentele Directiei de Asistenta Sociala dupa intocmirea listelor.

Anul trecut, s-au calificat pentru a beneficia de aceasta forma de sprijin 1.089 de zalauani. Au fost ridicate doar 677 de pachete, asa ca restul au fost redistribuite. 372 au ajuns la DGASPC Salaj, care le-a impartit in centrele de copii si de varstnici, iar 40 au fost trimise la Centrul Social de Urgenta.

Daca in 2019 pachetele de la Uniunea Europeana au continut doar produse de igiena, anul acesta includ si alimente.

1 COMENTARIU

  1. Bine ca au primit. Zburatoarele, vindeau deja conserve si faina sau ce era in piata. Astia nu aveau nevoie de ajutoare. Cei care au nevoie in schimb, nu primesc nimic. Rusine celor care au impartit asa aiurea ajutoarele. Vad ca doar zburatoarele primesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.