Peste 90 de kilometri de drumuri judetene vizati de lucrari de reparatii, finalizate in proportie de 90%

2
1322


Tronsoane a 6 drumuri judetene, respectiv cele situate pe traseele DJ 109 P (din DN 1H – Halmasd-Cerîsa), DJ 110C (Ileanda (DN1C)-Dolheni-Lim.jud.MM), DJ 108E (din DJ108A-Somes Guruslau-Napradea), DJ 110B (simleu Silvaniei (DN1H)-Ilisua-Lompirt-DN1F-Sarmasag-Dersida-Bobota-Zalnoc-Camar (DJ 109P), DJ 108T (lim.jud.Maramures-Ulciug-Cehu Silvaniei) si 108G (din DJ108A-Cizer-Plesca-Crasna-Vîrsolt (DN1H), numarând mai bine de 90 de km din reteaua totala a drumurilor judetene, se apropie de finalizarea lucrarilor de reparatii cu termen anul 2020, stadiul de realizare a acestora, ajungând pe parcursul lunii iulie, la aproximativ 90%.

Lucrarile de reparatii se refera la realizarea unor covoare bituminoase pe tronsoanele drumurilor judetene amintite, refacerea santurilor si acostamentelor, dar si la trasarea marcajelor rutiere. Valoarea totala contractata a lucrarilor de reparatii amintite depaseste 19,5 milioane lei, finantarea lor fiind asigurata de la bugetul judetului.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.