Permanenta la Prefectura

0
12

In ajunul Craciunului, noul guvern a mobilizat toate structurile de conducere din teritoriu cu scopul declarat de a asigura romanilor sarbatori linistite si fara evenimente. La videoconferinta cu prefectii au participat directorii tuturor institutiilor deconcentrate din teritoriu, ne-a declarat, ieri, dl. Andrei Todea, prefectul judetului Salaj.
Guvernul a vizat pregatirile pentru deszapezirea drumurilor nationale judetene si comunale, asigurarea aprovizionarii cu agent termic, energie electrica, gaze si apa, controale in magazine si unitati de alimentatie publica in care se organizeaza mese festive, interzicerea (totala) comercializarii de petarde si intensificarea actiunilor de patrulare pe strazi. Tot la videoconferinta s-a stabilit intalnirea permanentei la sediul prefecturii (24 de ore din 24) pe toata perioada sarbatorilor. Evenimentele se pot semnala prin 112 sau, la sediul Prefecturii, telefon 0260-617610.
Dl. Todea ne-a spus ca pana ieri, nu s-au inregistrat evenimente deosebite in judet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.