Pentru PNL, #sălăjeniicontează Bode, Bolojan și Dinu Iancu Sălăjanu – prezenți la semnarea contractului pentru tronsonul de autostradă Nușfalău – Marca

8
1264

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor și președinte al PNL Sălaj, a participat sâmbătă, 5 septembrie 2020, la Marca, în județul Sălaj, alături de reprezentanti ai autoritatilor locale, ai CNAIR, ai constructorului si invitați speciali, precum primarul Municipiului Oradea, Ilie Bolojan, și Dinu Iancu Sălăjanu, viitorul președinte al Consiliului Județean Sălaj, la semnarea contractului pentru Proiectare și execuție – Subsecțiunea 3B5: Nușfalău – Suplacu de Barcău, în lungime de 13,5 km din Autostrada Transilvania.

“Este cel de-al 4 contract semnat în acest an pentru secțiuni din A3, după o lungă perioadă în care acest proiect a stat încremenit, fiind abandonat de guvernările PSD. Demonstrăm zi de zi că pentru Guvernul Orban investițiile în infrastructura de transport sunt prioritare! Ne vom concentra în continuare pe intensificarea implementării proiectelor care să dezvolte infrastructura de transport, astfel încât să recuperăm întârzierile înregistrate în acest domeniu esențial pentru modernizarea Românei”, a declarat Lucian Bode.

Liberalul Ilie Bolojan, unul dintre cei mai apreciați primari din România, a evidențiat prestația excelentă a ministrului Bode la conducerea Ministerului Transporturilor.

“Prin faptul ca această autostradă se va face, județul Sălaj se va dezvolta masiv. Iar pentru ca acest județ să fie pregătit pentru oportunitățile de dezvoltare pe care le va avea are o singură variantă de ales: Dinu Iancu Sălăjanu – președintele Consiliului Județean Sălaj, împreună cu PNL. Și vă promit, că mă duc și eu la Consiliul Județean Bihor, și facem o axă Cluj – Sălaj – Bihor și o să vedeți ce lucruri mărețe se pot face dacă se lucrează pentru oameni”, a afirmat Ilie Bolojan.

În opinia lui Dinu Iancu Sălăjanu, viitorul președinte al Consiliului Județean Sălaj, evenimentul de sâmbătă (semnarea contractului pentru tronsonul de autostradă Nușfalău – Suplacu de Barcău) vine să reconfirme că, pentru Partidul Național Liberal, sălăjenii contează! Și nu vorbim de sloganuri lipsite de conținut, ci de fapte concrete realizate în ultimele luni.

“Lucian Bode, în special, și Guvernul Orban, în general, au acordat o atenție deosebită Sălajului. Asta înseamnă administrație liberală – competență, respectarea angajamentelor, soluții viabile pentru cetățeni. Și dincolo de performațele adminstrației centrale, mă bucur că am avut alături de noi pe unul din cei mai apreciați primari liberali din România – Vă salut, domnule Ilie Bolojan. Sunt onorat să fiu coleg cu astfel de oameni – cu profesioniști de la care fiecare are ce învăța. Exemplul de succes al Oradiei trebuie replicat și în Sălaj și sunt convins că din 27 septembrie, prin legătura, firească de altfel, dintre Sălaj și Bihor, și județul nostru va intra în logica dezvoltării implementate de colegii din Alianța Vestului”, a precizat Dinu Iancu Sălăjanu. (P)

8 COMMENTS

  1. Da , “PNL si Alianta USR-PLUS ” dau dovada de unitate ” IN PROSTIE , asa cum au si sloganul idiot “recladim (cladim din nou , din temelii-cf. DEX) Salajul “?!! Lautarul sef Dinu Iancu (nume de scena ) de ce n-a “recladit”din temelii , institutional/constructiv , macar Casa de Cultura a Sindicatelor unde huzureste (traieste comod in belsug si in trandavie -cf DEX) de multi ani ??!l
    La multi ani de trandaveala dle Dinu Iancu !!!!

  2. Caracteristic politicienilor post-decembristi: festivitati pentru semnarea unor hartii. Nu exproprieri, nu proiecte, nu realizari finalizate-utilizabile. Aceste faze de inceput, nu sunt pentru ” poze electorale”.

  3. Conjugarea verbului a face la politicienii romani: a. – Vom Face (inainte de alegeri); b- Vrem sa Facem ( in timpul mandatului); c- Am vrut sa Facem( la sfarsitul mandatului). Finalitatea celor 30 de ani = Nu sa Facut ! Bibliografie: Romania Today !

  4. Întâi să finalizăm șoseaua de centură a Zalăului și apoi să vorbim de tunele prin Meseș. Numai pensionarii sonați mai votează cu liberalii care, de la 1 sept ne-au tăiat pensiile cu 18,5 % prin neaplicarea integrală a unei legi organice, votată în parlament și promulgată de președinte !

    • Ca să fiu corect până la capăt, liberalii au mărit totuși, cu 14 %, pensiile pt foștii CAP-ști și bolnavii cronici cu un stagiu de cotizare la Fondul de pensii sub 15 ani. Ce-i drept îi drept

  5. Dar, conjugarea verbului “a (se) face” la indicativ,perfectul compus, forma negativa ai invatat-o la scoala, cetatene? Si politicienii de care vorbesti sunt ca tine, cu lucrul bine facut. Asta-i tara, postacule de la 5:13, nu ne putem depasi conditia de romani!

  6. iara tu pensionarule special de la 8:14!Ti-am mai spus-o !Majoritatea pensionarilor amarati la care Psdragnea al tau nu a indexat pensile conform legii si asta incepand cu 2018 ,va vom da-o in flit la alegeri la pesedeu.Asta asa ca sa crapi tu de ciuda cu pensiocul tau ala mare si special.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here