SondajRSS Feed

Fostul primar Radu Capilnasiu si-a gasit un job

Penelistii ramasi fara loc de munca sunt salvati de Compania de Apa Somes

10 Ianuarie 2017

Fostul primar al municipiului Zalău, Radu Capilnasiu, acum consilier judetean, s-a angajat la Compania de Apă "Somes". Are un post la Cluj Napoca si face deocamdată naveta în urbea de la poale de Feleac. Gurile rele zic că nu i-a plăcut la poale de Meses. Dar unde să-si găsească un fost lider PNL un job, când Zalăul si Sălajul este înrosit de trandafirii PSD? Plus ca la noi se castiga prost.

Dupa alegerile locale din 5 iunie, dupa ce Primaria Zalau a fost castigata de PSD, au început epurările la nivel de primărie municipală. Si nu numai. Directorul de la Transurbis, sa dam numai un exemplu, Dan Ruzici, membru PNL, a fost înlocuit cu Alin Oros, membru PSD, iar seful Consiliului de Administrație de la Transurbis a fost numit Dan Chis, presedintele tineretului pesedist din Zalău. Paul Maghiu, purtător de cuvânt la Transurbis si Citadin, membru PNL, a fost pus si el pe tusă. Dar si el s-a aciuat tot la Compania de Apă Somes. Compania a devenit un fel de cuibusor al PNL-istilor de care adminstrația pesedista a Salajului nu prea are cum se atinge, pentru că sediul se află la Cluj-Napoca. Eugen Pop fost director al Companiei de Apă Somes, iar in Salaj este sef de sucursala Marcel Zaharia, lider al fostului PDL, acum consilier judetean PNL. Chiar si fostul director Eugen Pop, membru marcant al PNL, inlocui

Penelistii ramasi fara loc de munca  sunt salvati de Compania de Apa Somes
t cu Zaharia pentru ca a intrat si în vizorul ANI pentru conflict de interese, îsi câstigă existenta trudind tot la Compania de Apă. Deci, Compania de Apa Somes a devenit un fel o closcă ce îsi adună puii rătăciti.
Ar mai fi cativa ramasi fara job dupa preluarea Primariei Zalau de catre PSD. Fostul director de la Citadin, Virgil Nicoară, a fost înlocuit cu un înfocat pesedist, Viorel Făgărăsan. Până si purtătorul de cuvânt al primăriei, Manuela Ghiurutan, a fost înlocuit cu juna pesedistă Diana Crisan. si ca să nu se supere UDMR pe PSD, că oricum au un contract de colaborare, primarul Ionel Ciunt a reînființat postul de consultant economic, în care a fost "plantat" Csaka Tiberiu, fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Sălaj. Roata politica roată se-nvârteste pe posturile publice platite din banii nostri.

 

 

Vizualizari 4566
Comentarii articol

>

in 10 Ianuarie 2017 0:30

la ce pret are metrul cub de apa te gandesti ca au bani de impartit

>

in 10 Ianuarie 2017 1:02

Unde se poate face o sesizare oficiala in ceea ce priveste pierderile de apa pe care Compania Somes le include in facturi? Asociatiile de proprietari ar trebui sa se uneasca si sa dea in judecata aceasta companie hoata.

>

in 10 Ianuarie 2017 2:12

In spatele acestor schimbari, sta Balajel, un om care nu a condus in afara de hartii si masina personala pe nimeni. Incredibil! Asemenea oameni decid viitorul nostru???!!!.

>

in 10 Ianuarie 2017 2:53

Asa se explica tacerea acestui carnat cand pe functie de primar fiind nu a luat apararea oamenilor orasului care l-au votat (sau nu) cand compania de apa santaja oamenii cu taierea apei daca nu isi fac contracte pe scara de bloc. Un exemplu clasic de golanie. Apoi ma gunoiule de om capalnasiu nu meriti tu toate blestemele? Esti cel mai nenorocit si infect animal care care a ocupat o functie publica. Esti un jeg. Esti josnic. De fapt esti un nimic. Ai facut foarte mult rau oamenilor.

>

in 10 Ianuarie 2017 2:59

Zalaul este orasul umde oamenii care conduc nu au gandit niciodata in interesul oamenilor. Nu au avut demnitate si onoare. capalnasiu este groparul acestui oras. Primarul maturoi de nuiele si al drumurilor de pamant. Viitorul ti-l vad la puscarie.

>

in 10 Ianuarie 2017 7:10

CAPILNASIU LA BRUTARIE! CAPILNASIU LA BRUTARIE! CAPILNASIU LA BRUTARIE! CAPILNASIU LA BRUTARIE! CAPILNASIU LA BRUTARIE! CAPILNASIU LA BRUTARIE! CAPILNASIU LA BRUTARIE! CAPILNASIU LA BRUTARIE! CAPILNASIU LA BRUTARIE! CAPILNASIU LA BRUTARIE! CAPILNASIU LA BRUTARIE! CAPILNASIU LA BRUTARIE!

>

in 10 Ianuarie 2017 7:15

Zice ca e numarul 1 la terenuri in Salaj dar nu-i place publicitatea.

>

in 10 Ianuarie 2017 7:17

SA FACEM O CHETA SA-I PLATIM NAVETA SAU COLITA!

>

in 10 Ianuarie 2017 7:31

Orasul acesta se autodistruge pe fiecare an ce trece odata ca oamenii permit acestor impostori sa ajunga sa ocupe functii de decizie. Si in alte zone sunt multi mancatori de kkt, dar aia nu ajung sa decida soarta oamenilor. Aici la noi este si o vina generalizata ca nici cei de pe langa Capalnasiu nu au avut barbatia sa il atentioneze cata vreme a fost primar ca lucrurile is total gresite. Sa plece si Nistorescu magarul cu mustata si Bican de la ADP cu semafoarele si toate neamurile din primarie angajate pe "asistenta sociala."

>

in 10 Ianuarie 2017 7:34

Ce studii are acest om merge la CLUJ SA MUNCEASCA VORBA VINE ACOLO AU PLECAT SI COPII NOSTRI in acel orascare se dezvolta ca sa vedeti cum a dezvoltat el urbea noastra cind a fost PRIMAR doar povesti asa patim si acum cum am votat niste nemernici cunoscuti in ZALAU

>

in 10 Ianuarie 2017 7:41

ASA conducatori avem in ZALAU fara studii gen DIRECTORAS de nota 2 POP MIRCEA lingual P S D prieten de pahar cu TIBI de ce nu ne trezim sa I dam jos ZALAUL moare in citiva ani toti copii nostril se muta in FLORESTI CARE E O COMUNA MAI FRUMOASA CA zalaul apropos si FIICA LUI pop are apartament tot in FLORESTI e o P S D ista inraite

>

in 10 Ianuarie 2017 7:43

Asa se explica faptul ca pe santurile strazilor din cartierele de case si la subsolurile blocurilor curge kkt-ul pentru ca Acest impostor cu tenul masliniu si aceasta Compania de apa au fost intr-o mafie totala in toti anii trecuti. De ce nu se face dreptate si sa se ancheteze cum primaria dadea bani (exclusive unde avea Capalnasiu interes) catre compania de apa si acestia realizau retele de apa prin firme private (de exemplu inchiriat de buldo pt sapatura). Astea sunt ilegalitati pe care nimeni nu le arata. Sunteti majoritatea de la Compania de apa niste rahati. PAcat de cativa care isi vad de treaba si ii duc in spate pe restul.

>

in 10 Ianuarie 2017 7:44

Fostul director de la transurbis nu este si nu a fost membru pnl.Curiosii pot afla cum a fost parasutat director acolo.

>

in 10 Ianuarie 2017 7:45

Marcel Zaharia+Capalnasiu S.V. Radu = LOVE

>

in 10 Ianuarie 2017 8:16

Si Zaharie si Capilnasiu sunt doi ingineri competenti.Stati la discutii cu ei si o sa va dati seama ca ati gresit sa-i catalogati ca mai sus in comentarii. Va doresc numai bine si multa intelepciune!

>

in 10 Ianuarie 2017 8:27

Si fostu vice PNL de la cehu tot la compania de apa

>

in 10 Ianuarie 2017 8:29

Cu siguranta la compania de apa si in special la sucursala Zalau in ultimii 10 ani s-au angajat peste 100 de persoane din care 90% la birouri fara nici un concurs pe baza de pile si carnete de partid psd,pnl,pdl si udmr dar nu asta-i problema ci faptul ca toti acestia sunt niste umpluturi care nu se pricep la nimic si nu fac nimic toata ziulica si trag sforile pentru salarii bunisoare.

>

in 10 Ianuarie 2017 8:32

intimplarea se face ca il cunosc pe dl. vice care de cind a venit la companie nu face absolut nimic ,se misca de colo ,colo si ateampa leafa de 2 ori pe luna

>

in 10 Ianuarie 2017 8:32

cand o sa fiti la fel de destepti sau macar pe jumatate cat e Capalnasiu...sa vb.

>

in 10 Ianuarie 2017 8:48

daca isi permite sa faca naveta la cluj oare ce salar a negociat capalnasiu pentru ca la zalau un inginer are sub 2000 lei pe luna

>

in 10 Ianuarie 2017 8:49

Capilnasiu este cu multe clase peste toata confucerea de sus a primariei:)o ss ii duceti vpi lipsa,am avut ocazia sa lucrez cu el si pot zice ca oameni ca el ii gasesti odata in viata

>

in 10 Ianuarie 2017 8:50

Capilnasiu este singur care stie cu ce se mananca politica...

>

in 10 Ianuarie 2017 8:51

asta n-ar fi o problema ca se angajeaza problema grava este ca 99,9 % dintre astia sunt niste trintori si nepriceputi care nu fac nimic toata ziulica

>

in 10 Ianuarie 2017 8:52

Radule sper sa candidezi la urmatoarele alegeri ,am fost la ciunt in audiente si habar n a avut ce il intreb:)))) halal om

>

in 10 Ianuarie 2017 8:54

varga iar esti mahmur ti-a dat ciunt o palinca sau nu ai nimic in cap mai dute dracului cu articolele tale si linge cururi penale

>

in 10 Ianuarie 2017 9:11

De ce trebuia sa fie angajat la Somes Cluj ? pai nu are firma ? de ce trebuie sa ocupe locul unuia care chiar are nevoie de loc de munca.

>

in 10 Ianuarie 2017 9:17

succes Radu in activitate nu te uita dupa toti ortodocsi ca nu stiu numai sa arunce cu mizerie asta le e credinta invatata de la popii lor Farisei.

>

in 10 Ianuarie 2017 9:17

de ce nu se verifica declarATIILE DE AVERE A CELOR DISTINS BUGETARI SI SEFII LOR . SALARI DRE BINE DE RAU PENTRU CANTITATEA SI CALITATEA M UNCII PRESTATE ,,, UN SIMPLU FUNCTONAR CU STUDII INALTA DIN ZAU LA NIVELUL DE LA 2000 LA 5000 in functie de pozitie de sefuti ,, , iar muncitorii au salari minim , daor ei sint niste..... dar fara ei nu este nici ordine ,nici lumima. nici ...... dar ei sunt doar supravietiutori. oare de ce pleca din tara ...pentru un venit m ai mare decat minim PE economie..Apropo Pop Mircea oare de ce nu a luat concursul pentru definitivare ..... pentru ...... ce a fost, FELICITARI SALARUL MERGE ,PARTIDUL TRAESTE.. LA MULTI ANI SI BINE IN FRUNTE CU PRIETENI PE CARE LE ARE CA AJUTOR,,,,,,,

Ciu-ciu !>

in 10 Ianuarie 2017 9:33

Cei de la compania de apă sunt fer, i-au

>

in 10 Ianuarie 2017 10:27

Alo DNA,pe astea de la Compania de Apa cine ii verifica,la angajari,contracte preferentiate,salarii nesimtite,premii peste premii,decontari de deplasari abuzive,folosirea mij.auto in interers propriu,etc;toate pe bani cetateanului.

>

in 10 Ianuarie 2017 10:39

Radu tu pt noi ramai Cel mai bun Primar care l a avut Zalaul.sa nu uiti asta!nu piticu ala arogant care n conduce!

>

in 10 Ianuarie 2017 10:40

A asfaltat bulevardul si si a pus covor rosu in primarie!!dc ziceti ca nu acrealizat nimic?sunteti niste prosti care il vorbiti de rau p ciunt

>

in 10 Ianuarie 2017 10:41

compania de apa este private si face servicii cetateanului pt.9.33si10.27 iar cu aductiunea apei de la Ciucea sa laudat marele securist marc

bla bla bla>

in 10 Ianuarie 2017 10:43

toti sunt la fel ! Pop Gh., Nosa, Ciunt, Seres, etc. TOTI au avri immense, dar nu pe ei, toata averea este pe copii lor si pe interpusi. Cine are curiozitatea sa verifice cate proiecte pe fonduri europene au fmiliile lor in spate? Copii lui Pop, ai lui Nosa si Berceanu, pensiunile lui Seres, fermele de animale ale lui Ciunt, etc. Voi inca mai credeti ca acestor oameni le pasa de voi? Ei adun averi din banii destinati voua si voi ii votati incontinuoare ! Doar DNA-ul I-a mai speriat un pic, dar si de asta se ocupa in viitorul apropiat.

>

in 10 Ianuarie 2017 12:39

Pentru 8.49. Ai perfecta dreptate. Si eu il cunosc foarte bine din. Un om deosebit din toate punctele de vedere.

>

in 10 Ianuarie 2017 13:00

SARACII DE EI ,TRAIESC DE PE O ZI PE ALTA CA NU AU AVUT OCAZIA 12 ANI SA-SI ASIGURE TRAIUL .......

>

in 10 Ianuarie 2017 13:05

SARACII DE EI ,TRAIESC DE PE O ZI PE ALTA CA NU AU AVUT OCAZIA 12 ANI SA-SI ASIGURE TRAIUL .......CE OAMENI HAPSANI ,NU SE SATURA NICIODATA DESI AU AFACERILE LOR PERSONALE MAI IAU SI PAINEA DE LA GURA ALTORA CARE NU AU SERVICI DAR AU DESTULE DATORII !

>

in 10 Ianuarie 2017 14:38

felicitari si multe multumiri deputatului Liviu Balint care la ajutat

pt psd-isti>

in 10 Ianuarie 2017 14:47

d-lor ,faceti o inventariere a institutiilor psd-izate de sus pana jos -cu oamenii de partid,neamuri ,cunostiinte ,prieteni- in Salaj ,si ve-ti constata ca aveti o "majoritate covarsitoare" la acest capitol ,mai ceva ca in parlament.Vorba aceea :"sa ridice piatra si sa arunce doar acela care e fara de pacat" .Cred ca nu e cazul.

>

in 10 Ianuarie 2017 15:03

felicitari, d.le Capilnasiu, pentru ce ati realizat in cele 3 mandate pt Zalau. Succes in continuare si speram sa redeveniti mai activ in viata politica. Aveti multe de spus si de facut.

>

in 10 Ianuarie 2017 15:13

destul ,afara cu ei pe langa maghiu mai sunt si altii .

>

in 10 Ianuarie 2017 15:31

Dupa cata spaga, excrocherii imobiliare si ciordeala din banii publici o facut capalnasiu mai are nevoie sa lucreze??? Waiiii nu-mi vine sa cred!!!!

>

in 10 Ianuarie 2017 15:38

Despre dreturile de smecher din contractele frauduloase nu mai vorbesc!!!!

>

in 10 Ianuarie 2017 16:28

Nu aveti ce judeca. Compania de Apa este o societate privata si angajeaza pe cine vrea cu sau fara concurs, da contracte la cine vrea si pe cat vrea. Ca se freaca menta toata ziua prin toate birourile, sau ca majoritatea habar nu au ce lucreaza sau ca pe directori nu ii gasesti niciodata, sau ca muncitorii lucreaza in timpul programului pe la tot felul de ciubucuri, etc. este problema lor. O sa vina si apa de la Cluj dar sa stiti ca nu va fi meritul celor de la Zalau. Si asta se intampla in toate institutiile private sau de stat deci suntem obisnuiti! Cat timp politica face cartile tot asa ne va merge!

>

in 10 Ianuarie 2017 16:32

succes, Radu! Iar latra astia, dar asa se intampla in ceea ce-i priveste pe oamenii care conteaza... Revino in viata publica, in viata politica, e nevoie de tine. Ganduri bune!

>

in 10 Ianuarie 2017 19:56

Cu siguranta Radu Capalnasiu,va reveni in politica. Ciunt fata de Radu, este inexistent din toate punctele de vedere.

>

in 10 Ianuarie 2017 19:59

Sa-mi spuna cineva, un politician mai de calitate decat Radu Capalnasiu, in ultimii 25 de ani, in Salaj. Astept.

>

in 10 Ianuarie 2017 19:59

Sa-mi spuna cineva, un politician mai de calitate decat Radu Capalnasiu, in ultimii 25 de ani, in Salaj. Astept.

>

in 10 Ianuarie 2017 19:59

Sa-mi spuna cineva, un politician mai de calitate decat Radu Capalnasiu, in ultimii 25 de ani, in Salaj. Astept.

>

in 10 Ianuarie 2017 19:59

Sa-mi spuna cineva, un politician mai de calitate decat Radu Capalnasiu, in ultimii 25 de ani, in Salaj. Astept.

>

in 10 Ianuarie 2017 19:59

Sa-mi spuna cineva, un politician mai de calitate decat Radu Capalnasiu, in ultimii 25 de ani, in Salaj. Astept.

>

in 11 Ianuarie 2017 17:09

Da ce vă mai

>

in 11 Ianuarie 2017 18:57

17.09 lasa-ma sa ghicesc!!! esti unul din lingaii fostului primar sau un beneficiar al excroceriilor acestuia si ala de la 10.01-15.31 te-o nimerit!!

>

in 12 Ianuarie 2017 7:36

Pt 18.57 ghinion , n-ai ghicit! Doar ai reusit să mai inghiți niste kkt si apoi sa-l vomiți pe google!

>

in 12 Ianuarie 2017 8:36

compania de apa nu este firma private. Apartine de consiliul judetean cluj. Si presedintele consiliului judetan cluj este membru PNL, De aceea aici sunt toti membrii PNL care au fost zburati din alte societati

pt 8:36>

in 12 Ianuarie 2017 8:56

Dar la firmele noastre private din Zalau-CITADIN si TRANSURBIS?Oare de cine apartin ?Oare nu sunt pline de psd-sti de sus pana jos?"De aceea aici sunt toti membrii PSD care au fost zburati din alte societati "-te citez 8:36.

>

in 12 Ianuarie 2017 12:13

Ciunt?:)))))) daca vroia Radu sa-si faca campanie iesea primar fara nici o problema..Asa se intampla cand nu iti mai doresti sa castigi...sa nu creada cineva ca Ciunt a castigat in fata lui Radu..hai sa fim seriosi,uitati-va la Radu si faceti voi o comparatie cu Ciunt...ii bebele lui

>

in 12 Ianuarie 2017 12:31

Radu tu ramai PRIMARU ZALAULUI for LIFE

>

in 12 Ianuarie 2017 20:10

Care director POP MIRCEA

>

in 12 Ianuarie 2017 20:11

Care director POP MIRCEA a luat nota 2 ca sa stim si noi.Ca nu il cunoastem.

>

in 13 Ianuarie 2017 18:34

Cei care tot il laudati pe cocota de Cacalnasiu poate sunteti iubiti lui

>

in 15 Ianuarie 2017 3:46

COMPANIA DE APA SOMES APARTINE DE CONSILIUL JUDETEAN CLUJ SI PRESEDINTELE CONSILIULUI JUDETEAN CLUJ NAPOCA ESTE PNL TISE ALIN FOST PDL

>

in 15 Ianuarie 2017 3:50

SI CARE IL SCRIETI IN COMENTARII DE BINE DE CAPALNASIU SANDU VICTOR RADU EU SINT LINGA EL IN ANUL 2020 SA FIE INCO DATA PRIMARUL ZALAULUI DAR FARA FOSTUL DIRECTOR GENERAL DE LA CITADIN FARA NICORA VIRGIL SI FARA DIRECTORUL DE LA ADP BICAN AUREL

.>

in 16 Ianuarie 2017 9:07

Asta este cand a fost la putere a fost bun, da ati uitat un lucru: DL Primar nou nu o sa poata zugravi cat a facut CAPALNASIU. Sa nu uitati acest luycru sunt antipolitica chiar nu am nici o treaba

>

in 17 Ianuarie 2017 11:09

Dor de radu capilnasiu:( come back pls!!

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.