PD-L invita zalauanii la PeDaLat cu Andreea Vass

0
10


La PeDaLat cu Andreea Vass
Zalauanii sunt invitati sa participe duminica, 25 mai, la o actiune de promovare a sportului marca PD-L. Sub titlul generic, “Marea Pedalare Europeana”, pedelistii salajeni vor organiza o plimbare pe biciclete in municipiul Zalau. “Evenimentul va incepe la ora 12,30 iar biciclistii vor urma un traseu care incepe de la sensul giratoriu din Bradet, continuand pe strazile Gheorghe Doja, Simion Barnutiu si Bulevardul Mihai Viteazul, punctul terminus fiind pe platoul din fata Prefecturii”, a precizat coordonatorul campaniei la nivel judetean, Andrei Barbu Todea in cadrul unei conferinte de presa la care au mai participat si deputatul Lucian Bode si purtatorul de cuvant al partidului, Virgil Turcas.
Alaturi de membrii si simpatizantii democrat-liberali, la eveniment va participa si Andrea Vass, candidatul la europarlamentare sustinut de organizatia PD-L Salaj.
Consilierii din Zalau – “sub lupa” conducerii partidului
Intalnirea cu jurnalistii a fost un bun prilej pentru Lucian Bode pentru a ataca decizia primariei Zalau, care si-a achizitionat, in aceasta saptamana doua masini noi in valoare de peste 40.000 de euro. Gestul edililor zalauani este, in opinia lui Bode, total neconform cu actuala situatie economica. Pe de alta parte, critica indreptata impotriva primariei s-a transformat si in autocritica (la adresa propriilor membrii de partid), achizitia masinilor fiind aprobata si de consilierii locali ai PD-L care nu au avut nici o obiectie, nici la votarea bugetului si nici in ultima sedinta de consiliu, cand acest subiect a fost prezent, din nou pe ordinea de zi. “In urmatoarea intalnire cu organizatia municipala a partidului vom aduce in discutie si activitatea consilierilor nostri locali din Zalau si modul in care acestia se comporta in cadrul consiliului”, a declarat Lucian Bode.
Ghidul Parlamentului European…
Este titlul unei lucrari ample editate cu sprijinul PD-L Salaj si care cuprinde o serie de informatii referitoare la institutiile europene. Structurata in cinci capitole distincte, cartea acopera, cu succes, cele mai importante teme legate de istoricul si evolutia Uniunii Europene, rolul Parlamentului European si reliefeaza, succint, problematica mentinerii identatii nationale in cadrul marii familii europene. “Editarea si distribuirea gratuita a acestei carti reprezinta doar una dintre metodele prin care PD-L s-a implicat in popularizarea informatiilor privind Parlamen”a afirmat Virgil Turcas.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here