SondajRSS Feed

Pawel Adamajtis, sub asteptarile antrenorului

7 Decembrie 2017

“Daca va continua în acest fel, probabil ne vom desparti în perioada urmatoare”, a spus Marian Constantin.

Din cauza faptului ca nu i s-au onorat pretentiile financiare, Adrian Gontariu a decis în vara sa paraseasca campioana României si a ajuns tocmai la rivala Arcada Galati. Volei Municipal s-a orientat spre un alt universal si în vara a fost transferat polonezul Pawel Adamajtis, iar pentru transferul sau si-a dat acordul  antrenorul Marian Constantin.La meciurile din turul de campionat s-a putut observa ca valoarea polonezului este mult sub cea a lui Adrian Gontariu, iar în meciul cu Dinamo evolutia jucatorului l-a scos din minti pe Marian Constantin, care l-a si înlocuit dupa primul set. Din setul doi, Rares Balean a devenit universal, în timp ce pe postul de tragator secund a fost introdus Filip Stoilovic, un jucator care în mai toate meciurile a fost rezerva.

 Aceste modificari în sextetul de baza au adus roade, iar în final Volei Municipal Zalau a câstigat  cu 3 - 2, însa tehnicianul Marian Constantin s-a aratat nemultumit de jocul echipei, dar mai ales de evolutia lui Adamajtis. “Am avut încredere în Pawel Adamajtis,  de la care am to

Pawel Adamajtis, sub asteptarile antrenorului
t asteptat sa-si îmbunatateasca jocul, dar vad ca acest lucru nu se întâmpla. Daca va continua în acest fel, probabil ne vom desparti în perioada urmatoare”, a spus Marian Constantin.

Cu siguranta nu este vina lui  Pawel Adamajtis ca el nu este la nivelul lui Adrian Gontariu, ci mai degraba a persoanelor din conducerea campioanei care au optat pentru aducerea acestui jucator pe un post atât de important. si revenind din nou la Adrian Gontariu cu siguranta se puteau face economii în alta parte pentru ca experimentatul jucator sa fie oprit la Zalau si pentru acest sezon. Nu credem ca Volei Municipal Zalau avea nevoie de jucatori platiti cu mii de euro care sa fie doar rezerve, precum Filip Stoilovic sau Pylyp Harmash, cei care au jucat doar câteva minute în prima parte de campionat.

 

Vizualizari 359
Comentarii articol

>

in 7 Decembrie 2017 10:15

Da cine e la asteptarile antrenorului? Poate unsoarea lesinata de cota?

>

in 7 Decembrie 2017 10:27

Până la urmă toate manariile vor ieși la iveală pentru că aici nu este vorba numai de nepricepere !

>

in 7 Decembrie 2017 10:43

Ambii ar trebui sa plece de la echipa. E pacat ca acuma cand sunt bani pentru echipa, indiferenta unora sa ne duca de rapa.

>

in 7 Decembrie 2017 12:25

Ce vina are conducerea cand antrenorul a zis vreau pe ala si pe ala. Conducerea a scos banii. Ei trebuie sa se ocupe de partea de management si umbla vorba ca platile se fac mai bine ca in alti ani.

>

in 7 Decembrie 2017 14:34

Buget mare----sifonare mai mare!! Aici sunt banii dumneavoastra!!

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.