SondajRSS Feed

Patru firme salajene obtin bani frumosi pentru investitii

20 Octombrie 2017

Un numar de 200 de firme mici si mijlocii românesti vor obtine finantari nerambursabile de maximum 250.000 de lei (aprox. 55.000 euro) de la stat, pentru investitii, în programul Comert 2017, potrivit listei intermediare cu solicitantii admisi la finantare, publicate de Ministerul pentru Mediul de Afaceri.

Printre cele 200 de firme romanesti se numara si patru firme salajene care au obtinut diferite sume de bani de la stat pentru afecerile lor. Acestea sunt Vehicle Repair Service S.R.L. - a obtinut suma de 145.590 lei; SC Ianus SRL - a obtinut suma maxima de 250.000 lei; SC Tera Com SRL - a obtinut suma maxima de 250.000 lei si S.C. Delcar S.R.L. - a obtinut suma de 246.719 lei.
Lista publicata de Directia de Antreprenoriat si Programe pentru IMM din subordinea ministerului se poate modifica în urma contestatiilor. Dupa expirarea perioadei de contestatii si solutionarea acest

Patru firme salajene obtin  bani frumosi pentru investitii
ora, lista va fi actualizata ’n functie de contestatiile solutionate pozitiv si ’n functie de ’ncadrarea ’n bugetul alocat programului, precizeaza Directia. Dupa perioada mentionata, firmele admise în buget vor primi scrisori de invitatie la contractare. Mai departe, firmele beneficiare vor trebuie sa faca investitii cu resurse proprii sau credite, dupa care statul le va trebui sa le deconteze cheltuielile eligibile în program.

Vizualizari 3532
Comentarii articol
 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.