Patru barbati prinsi la pescuit ilegal pe lacul Varsolt

1
654


Luni, 27 iulie, în jurul orei 17.00, în urma sesizarii facute de catre reprezentantii A.J.V.P.S. Salaj, un echipaj de jandarmerie a depistat mai multe persoane în timp ce pescuiau în zona de protectie a lacului de acumulare Vârsolt. De asemenea, s-a constatat ca persoanele în cauza, trei barbati din comuna Vârsolt si unul din comuna Criseni, nu detineau permis de pescuit.

Acestia au fost sanctionati contraventional pentru încalcarea prevederilor O.U.G. 23/2008 privind pescuitul si acvacultura, cu amenzi în valoare totala de 1800 de lei. Totodata, unul dintre contravenienti a mai primit o amenda de 400 de lei pentru ca a adresat cuvinte si expresii jignitoare reprezentantului A.J.V.P.S. Salaj.

De la încheierea perioadei de prohibitie pentru pescuit si pâna în prezent, pentru încalcarea actului normativ sus-mentionat, jandarmii salajeni au aplicat 46 de sanctiuni contraventionale în cuantum total de 6000 de lei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.