Partidele salajene care intra in cursa pentru parlamentare

14
1952

 

Partidele salajene  care intra in cursa  pentru parlamentare

Fiecare partid din Salaj trebuie sa aiba depuse astazi la Bucuresti semnaturile de sustinere pentru a-si putea desemna candidati la alegerile parlamentare din 11 decembrie. 

La nivel national, fiecare partid a avut nevoie de 200.000 de semnaturi de sustinere, iar la nivel de judet targetul minim pentru partid a fost de 5.000 de semnaturi.
În cursa electorala pentru Parlament vor intra din Salaj Partidul Social Democrat - cu capi de lista Iuliu Nosa (Camera Deputatilor) si Gheorghe Pop (Senat); Partidul National Liberal - cu capi de lista Lucian Bode (Camera deputatilor) si Bogdan Ilea (Senat), fosti PDL amandoi; Uniunea Democrata a Maghiarilor din Romania - stop_coloana cu Seres Denes si Vegh Alexandru; Partidul Miscarea Populara cu Liviu Balint si Adrian Popan, dar si Partidul Romania Unita care a reusit sa stranga semnaturile de sustinere si, cel mai probabil, il va avea candidat pe liderul PRU Salaj, Ioan Mocan.

 

 

COMENTARII

  1. Oameni buni macar sa nu va mai faceti sperante cum a fost la viitorul primar! Se va vota iar din greu PSD-ul din pacate!!! Degeaba criticati pe Nosa si Pop Gheorghe daca la fiecare mandat pe ei votati! Da' de ajunge si Cota deputat datorita voua!!!

  2. Oameni buni macar sa nu va mai faceti sperante cum a fost la viitorul primar! Se va vota iar din greu PSD-ul din pacate!!! Degeaba criticati pe Nosa si Pop Gheorghe daca la fiecare mandat pe ei votati! Da' de ajunge si Cota deputat datorita voua!!!

  3. rusine, cei care vor vota cu Ilea bogdan IMNGAMFATUL si LAUDAROSUL din ziare. Plateste bani grei sa fie laudat.In rest nu-i nimic de el. o sa vina plata nelegiuirilor facute.

  4. Asa cum ziceti de domnul Crisan a fost un mare domn cind ne-a scos din piata primaria Zalu s-a zbatut pentru fiecare desi dinsului i sa propus varianta a fost alaturi de noi, noi il sustinem.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.