Parlamentarii salajeni Lucian Bode si Liviu Balint au votat impotriva instalarii guvernului Grindeanu

16
1462

 

Parlamentarii salajeni Lucian Bode si Liviu Balint  au votat impotriva instalarii guvernului Grindeanu

Parlamentarii salajeni ai PMP si PNL s-au opus instalarii cabinetului Grindeanu. Cel mai vehement opozant al guvernului PSD – ALDE este liderul PMP Salaj, Liviu Balint, care a spus ca "PMP isi asuma rolul de partid de opozitie si nu voteaza cabinetul Grindeanu".
Lucian Bode, presedintele PNL Salaj si presedinte al comisiei de Transport si Infrastructura din Camera Deputatilot, a votat impotriva guvernului atat in plen, cat si in comisie. "Votul meu si al colegilor mei parlamentari PNL o sa fie impotriva atât in comisiile de specialitate, cât si in plen. Avem in fata un Guvern pe persoana fizica garantat Liviu Dragnea. Un guvern care se apropie numeric, cu cei 27 de membri, de Guvernul Dascalescu, cu 33 de membri, de Guvernul Nastase cu 30 membri, sau de Guvernul Federatiei Ruse, care are peste 30 de membri. Avem ministri propusi care nu au avut nici o treaba cu programul de guvernare, lucru recunoscut public de catre Liv5din oferta electorala cu care PSD a câstigat alegerile si care nu se mai regasesc in program de guvernare propus de interpusul Grindeanu! stop_coloana PNL îsi ia in serios rolul de partid de opozitie si va monitoriza la sânge activitatea Guvernului mai ales in ce priveste respectarea calendarului de masuri cu care PSD a câstigat alegerile", spune Lucian Bode.
De celaalta parte, Liviu Balint, preseidntele PMP Salaj, ne-a declarat ca in comisia de Sanatate s-a abtinut de la vot alaturi de colegii din PMP, iar in plen a votat impotriva guvernului. "Am decis in cadrul sedintei de grup a PMP sa votam cu totii impotriva cabinetului Grindeanu in plen. Suntem partid de opozitie si ne asumam acest lucru", a spus Liviu Balint, parlamentar PMP.

 

 

COMENTARII

  1. Bravo bravii nostrii parlamentari .Liviu Balint ,mai asculta si tu ultimele stiri si vei afla ce idol (Basescu)ai.De Bode ce sa mai zici,cum e TURCanu este si pistolul !

  2. vai de parlamentarii nostri din opozitie! Cu scolile facute la " apel de seara" se tin tare scoliti. Este bine ca votul s-a dat cu bile, ca de trebuia scris nu stiau scrie !

  3. ba boilor, da ce ati vrea 110 la suta voturi pentru, ca la comunisti?/prosti puteti fi!!noi i am votat si i am mandatat sa voteze impotriva...BRAVO LOR!opozitia e opozitie ,boilor, nu unanimitate ca la voi...

  4. De rusine va facePop Gh-psd cel care a inceput sa vb in comisie balbaindu-se intr-o limba romana de pe somes incat cameramanii au mutat imaginea sa nu mai vada tara de cine e reprezentata d apoi jud Salaj!

  5. Sa va fie rusine domnilor parlamentari din Salaj care nu ati votat acest guvern !!! care si daca un leu da la pensie pentru pensionari este ceva !!! voi nu ati dat nimic dinpotriva ati luat !! Bode vorbeste ? eu nu stiu cine il baga in seama , un om care nu a cedat sa fie si alt om din salaj deputat de exemplu un om al strazi ! ca tot atita facea cit Bodea in patru sau mai multi ani RUSINE

  6. Liviut are datorii mari ramase din campania electorala de ia salar si de la ambulanta si de la parlament? E iarna si lebenita nu este. Sa mulgem doua tate atunci pana la vara.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.