SondajRSS Feed

Parlamentarii salajeni explica picajul PSD-ului

10 Octombrie 2017

Deputatul UDMR Seres Denes spune ca PSD a piedut din cauza “bajbaielilor”

“Din punctul meu de vedere scaderea in sondaje se datoreaza, in buna masura, acestei nehotarari de care a dat dovada cu privire la mai multe masuri in zona fiscalitatii, de exemplu cea privind split TVA sau cea a trecerii contributiilor in sarcina angajatului. Indecizia manifestata a dus la scaderea in sondaje. Cand ajungi cu o propunere in spatiul public, aceea trebuie sa se concretizeze, trebuie sa fie aplicata. Daca apare bajbaiala, lumea isi pierde increderea. In rest, eu zic ca au facut treaba buna. Legea salarizarii a fost o chestiune grea. Multi ani nu s-a facut ordine, nu a fost usor sa faci aceste corelari salariale pe orizontala si pe verticala”, e de parere Seres Denes. 

Deputatul PSD Iuliu Nosa considera ca puterea
te face sa pierzi din simpatia celor care te-au votat

“Categoric, sondajele de opinie au rolul lor. Eu, personal, nu le agreez. Dar, pentru ca m-ati intrebat, consider ca aceasta scadere se explica prin faptul ca partidul e la guvernare, iar asteptarile oamenilor sunt foarte mari. Guvernarea inseamna si o oarecare erodare in planul simpatiei. Asteptarile oamenilor sunt mari, isi doresc sa se intample intr-un timp scurt si nu au rabdare”, spune Iuliu Nosa, presedinte executiv al PSD Salaj.
Am incercat sa obtinem si punctul de vedere al presedintelui PSD Salaj, Tiberiu Marc. Nu am reusit sa-l contactam telefonic, iar pana la inchiderea editiei nu am primit raspuns nici la e-mailul pe care l-am trimis pe adresa organizatiei PSD Salaj.

Deputatul PNL Lucian Bode vede in sondaj
o arma a lui Dragnea impotriva lui Mihai Tudose

“As interpreta aparitia acestui sondaj ca pe o reglare de conturi între doua gasti din PSD (Dragnea & Tudose). Aparitia acestui sondaj serveste luptei interne din PSD. Tabara Dragnea, care vr

Parlamentarii salajeni explica picajul PSD-ului
ea sa controleze totul, versus tabara Tudose, care are impresia ca poate controla totul. Iar românii sunt prinsi la mijloc în aceasta batalie politica. De fapt, asa a fost de la debutul acestei guvernari, în care Daddy Dragnea are ultimul cuvânt de spus. Guvernarea PSD - ALDE nu este despre români si România, ci este despre sferele de influenta din PSD. Dragnea a darâmat un Guvern si probabil o va mai face ori de câte ori interesul personal i-o va cere. Nu as comenta foarte mult articole sau stiri despre sondaje, ceea ce trebuie sa analizam este prestatia extrem de proasta a acestei guvernari. Sa vorbim, în primul rând, despre masurile economice si fiscale dezastruoase pentru mediul de afaceri - implementarea split TVA sau cresterea recenta a accizei la carburanti si a pretului energiei cu efecte în lant asupra populatiei. Sa vorbim despre mult promisele cresteri salariale pentru medici, profesori care sunt amânate si a caror neaplicare scoate lumea în strada blocând sectoare de activitate importante. Neperformanta acestui Guvern nu a ratat nici un domeniu - de la infrastructura de transport, care lipseste cu desavârsire, la criza din învatamânt si din sanatate. Dar se pare ca pentru Liviu Dragnea aceste probleme sunt colaterale guvernarii rosii pe care o pastoreste, ceea ce primeaza fiind politele interne pe care le are de platit”, e de parere Lucian Bode.

 

 


SEMNATURA
Alina Rad

 

 

Vizualizari 1897
Comentarii articol

>

in 10 Octombrie 2017 0:12

ATI SARIT CALUL, JIGODIILOR!!!

tot ei>

in 10 Octombrie 2017 0:46

Nosa, esti de rasu-plansu. Esti pe langa subiect cred ca varsta inaintata ti-a afectat memoria dar noi, pulimea nu am uitat de programul de guvernare si termenele lansate de iubitul tau conducator, Liviut de Teleorman, inainte de alegerile parlamentare, program ce se face vraiste, vazand cu ochii. In plus de asta mentalitatea de a controla tot in Romania inclusiv justitia pentu a salva cel mai corup partid din tara, adica PSD.

>

in 10 Octombrie 2017 3:49

Dar, unde-i vanatorul militian, Pop Gheorghe, nu mai "lucreaza" pe-acolo? Se ascunde pe culoarele Parlamentului ascunzandu-se de ziaristi! Asta habar n-are ce se discuta pe-acolo, se uita la liderul de grup din fata, cand ala ridica mana pentru vot, ridica si Pop Gheorghe de Salaj. Nimeni nu-l cunoaste pe-acolo. V-ati ales bine reprezentantul salajenilor de Teleorman!

>

in 10 Octombrie 2017 8:03

Como prim-ministru! :)

>

in 10 Octombrie 2017 9:09

Como presedinte !!!

>

in 10 Octombrie 2017 11:10

nu fiti penibili si invidiosi. deputatul Liviu Balint isi stie de lungul nasului. Dansul se pricepe la sanatate, ambulanta si administratie si nu ravneste la un post de priministru degeaba vorbesc gurile rele. Liviu Balint la juramant a jurat ca va ajuta ambulanta Salaj si Salajenii

>

in 10 Octombrie 2017 11:42

Sondajel de azi sunt fix-pix, stai la masa si dai telefoane, asta-i tot sondaju !

>

in 10 Octombrie 2017 12:35

pt.11.10 ma dar tu ori esti prost ,ori esti prost :cum crezi tu ca un analfabet agramat ales de un calculator defect ar putea fi priministru !

>

in 10 Octombrie 2017 13:47

Liviu Balint si presedinte si prim-ministru !

13:47 -narciso !!!>

in 10 Octombrie 2017 14:34

iara n-ai de lucru la postul tau ala bine platit de la buget pe care l-ati primit de la psd in schimbul tradarii lui como ?

>

in 10 Octombrie 2017 16:48

Ar trebui lebenitarul sa dea o tura la pupat moaste ca a cam sarit din schema. La PSD nu-i chiar toata lumea proasta. Si daca s-a bagat ca musca-n lapte la partid apoi sa stea un pic pe bara.

>

in 10 Octombrie 2017 18:09

STATI LINISTITI CA PESTE DOI ANI NU MAI AUZITI DE COMO CUM NU SE MAI AUDE NIMIC DE TALOS MIREL....

Oferta de împrumut ?i investi?ii pentru a începe anul nou 2018>

in 11 Octombrie 2017 14:24

M? adresez oric?rei persoane care are nevoie de ac?iunile pe care le acord credite de la 3000

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.