Parcul Cetății Bathory din Șimleu Silvaniei, gazda unei tabăre de pictură în aer liber pentru tineri

1
125

Mai mulți tineri din Șimleu Silvaniei participă în aceste zile la o tabără de pictură în aer liber în ineditul decor din Parcul Cetății Bathory, tablourile pictate de ei donate Crucii Roșii Sălaj pentru o campanie umanitară  

Proiectul ”Tabăra de Vară” este organizat de Silvan Art, în colaborare cu CNIPT Șimleu și Crucea Roșie Sălaj – Subfiliala Șimleu Silvaniei.

”Scopul acestei tabere în această perioadă este acela de a oferi copiilor posibilitatea de a învăța și de a crea într-un mediu sigur arta de a picta. Un alt scop este acela ca la finalul taberei cele mai bune lucrări selectate să fie donate Crucii Roșii Sălaj pentru o campanie umanitară. În acest sens va fi organizată și o licitație iar fondurile adunate vor fi folosite pentru susținerea luptei împotriva noului Coronavirus SARSCOV -19”, susțin organizatorii.

Profesorul Dumitru Costălaș este cel care coordonează grupele de tineri ai Silvan Art .

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.