SondajRSS Feed

Primarul Ionel Ciunt spune ca un oras frumos costa

Parcarea subterana a Halei agroalimentare nu mai este gratuita

10 August 2018

Si in noua parcare amenajata in piata construita in fata halei agroalimentare va fi introdusa taxarea cat de curand

Primaria Zalau a introdus taxa pentru parcarea subterana a Halei Agroalimentare din centru, printr-o hotarare a Consiliului Local adoptata in 24 iunie.
Taxarea a intrat in vigoare de la sfarsitul lunii iulie, astfel ca cei care parcheaza in parcarea subterana vor scoate bani din buzunar. Din cauza ca municipalitatea nu a popularizat tocmai bine aceasta modificare in randul publicului, multi soferi s-au trezit cu amenzi pentru ca au parcat fara sa achite taxa de parcare.
Toata lumea stia ca parcarea de la subsolul Halei agroalimentare a fost gratuita, iar zalauanii sunt nemultumiti ca autoritatile au schimbat regimul acestei parcari importante din centrul municipiului, din parcare gratuita în parcare cu plata.
Primarul Zalaului, Ionel Ciunt, ne-a declarat ieri i se pare normal ca parcarea sa fie taxata, pentru ca asa este in orice oras civilizat. L-am intrebat daca si parcarea supraterana proaspat amenajata pe strada Simion Oros, in fata halei agroalimentare va fi taxata. Ne-a confirmat ca asa va fi si ne-a explicat si de ce.
"Da, parcarea de sub piata agroalimentara din centru este cu plata. “n par

Parcarea subterana  a Halei agroalimentare nu mai este gratuita
care sunt montate tablite de informare cu privire la faptul ca se plateste parcarea. Nu doar la noi se platesc parcarile publice, asa este in orice oras civilizat. A fost decizia SADP, pentru ca dupa reorganizarea DGADP, noul serviciu, SADP, se autofinanteaza, nu mai primeste bani de la bugetul local. Este normal sa perceapa o taxa de parcare, pentru ca ei le administreaza, le intretin, fac investitii. Si parcarea din fata pietei agroalimentare va fi cu taxa. Momentan este gratuita, dar cu siguranta si acolo parcarea va fi cu plata. Asa este in toata lumea civilizata. Referitor la parcarile de resedinta, acolo unde Primaria va face investitii si va amenaja parcari noi, in cartiere, locurile de parcare vor fi scoase la licitatie. Pentru a avea un oras frumos trebuie sa platim. Un oras frumos costa", spune primarul Ionel Ciunt.

Vizualizari 2315
Comentarii articol

>

in 10 August 2018 7:11

Tovarase Primar copii miei sunt in Italia la MIlano sunt cetateni cu dubla cetatenie Romana si Italiana.Ce vreau sa te informez eu pe tine este faptul ca in Italia adica la Milano spatilu public apartine cetatenilor si nu primalului cum ieste aici ,seara cand se intoarce de la munca stau la rand sa iasa masina din parcare si sa intre urmatorulsa parcheze fara sa fie cu plata . Acolo nu exista parcare de resedinta cum este aici .Mai am o intrebare Tov primar ai impresia ca acest Zalau este mai dezvoltat s-au mai frumos decat Milano in mod clar nu ????....

>

in 10 August 2018 7:16

Sa-ti fie rusine gunoiule

>

in 10 August 2018 7:24

In afaŕa de a mări taxe şi impozite şi salariile lui cu ce se renarcă acest primar? Dar parcarea din fața primăriei (unde vă parcați masinile personale) şi cea din spatele consiliului judetean cu cât se taxează? De parcă oraşul ăsta ar fi grădina lui tat-su.

>

in 10 August 2018 7:47

Nesimtitu asta nu mai are bani sa-si plateasca fufele bagate pe criterii politice in primarie!-ia intrebati-o pe Raluca Gireada cum i-a bagat-o pe purtatoarea de cuvant a primariei!!?? O tuta ca habar n-are pe ce lume traieste!! Secretara tov.primar-una dintre ele,o anume Pascuta Sonia,fosta profesoara neimplinita,a luat post tot sustinuta de psd si cu mii de euro!! Si noi sa platim parcari?? Hei,tov.primar,datorita noua ai ajuns primar si din banii nostri esti platit!!!

>

in 10 August 2018 8:24

Primăraşule.. în țară sunt oraşe mai civilizate ca Zalaul şi unde parcările nu se taxează.

>

in 10 August 2018 9:12

SADP dupa reorganizare sa trezit cu 3 directori. Domnule primar la Kaufland parcarea este gratis.

>

in 10 August 2018 9:14

SADP are mai mulți șefi ca si angajați.

Hotu>

in 10 August 2018 9:29

Lăsați-l pe veterinarul în pace nu l mai criticați ca oricum nu înțelege ciuntit cei aia primărie el este acolo sa aducă bani la partid în rest este pe din afara cu problemele unui oraș

>

in 10 August 2018 10:22

Na las-o mai moale, bine ca Capilnasiul tau l-a inteles pe toate!\r\na facut mai multe in 2 ani, decat celalalt in 12 ani!

>

in 10 August 2018 11:30

Ciunt lasă primăria ca scroafele la Treznea sunt in călduri și porci trebui castrați! Pofta buna la fudulii cu ceapa alături de Dragnea!!!

postacului rosu de la 10 22>

in 10 August 2018 11:33

ai memorie foarte scurta legat de ceea ce a facut totusi vechiul primar .In rest spor la laturile de la latrina3 si guitaturile de la guitatv.

>

in 10 August 2018 13:03

apoi daca vine pest Africana..... numai asa ciunt o putea sa scape de ferma....... Sau poate sa fi vandut porcii o data cu mascuru ala tanar a lu dracu... dragnea

>

in 10 August 2018 13:32

"un oraş frumos costă"......ce gândire profundă. Costă pentru prostimea care îl acceptă. La salariul lui şi la faptul că toate îi sunt asigurate gratis nu mă mir de o asemenea gândire. Pe acelaşi calapod şi consilierii locali.

>

in 10 August 2018 23:29

k k

>

in 11 August 2018 7:48

MUIE PSD

>

in 11 August 2018 13:09

Un primar prost ne "costa" pe noi cetatenii. Si nu putin.

>

in 12 August 2018 7:09

Pe acest individ de primar nu il intereseaza soarta zalaoanilor ca el nici macar nu are domiciliul in zalau

>

in 18 August 2018 9:10

Taxe pe parcări,mai mari ca in Cluj, taxe mai mari la gunoi ( ai uitat Ciuntatule ca ai promis ca vor fi mai mici cu Brantner ?!), impozite mai mari, in curand Pezedeul ne va sufoca pe toti !

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.