Parc Dumbrava Nord - Graiul intreaba, Primaria Zalau raspunde

17
1487

 

Parc Dumbrava Nord - Graiul intreaba, Primaria Zalau raspunde

Iata ce a raspuns Primaria Zalau, cu privire la intrebarile legate de amenajarea parcului din Dumbrava Nord formulate de redactia noastra:

“În cartierul Dumbrava Nord se va moderniza locul de joaca din zona Strazii Victor Deleu, iar în vecinatatea locului de joaca se va amenaja un parc.
Zona respectiva este prinsa într-un proiect cu finantare din fonduri europene. Executia lucrarilor de amenajare a locului de joaca si a parcului va începe în toamna acestui an si va continua în primavara anului 2020.
În locatia la care dumneavoastra faceti referire, la ora actuala Primaria Municipiului Zalau nu va dezvolta un parc. S-au facut lucrari minimale de igienizare si se vor amplasa banci si cosuri de gunoi.
Locatia este ofertanta pentru un parc si ne gândim ca pe viitor sa amenajam unul pentru cei din cartier si nu numai.
La ora actuala, firma Citadin executa în zona lucrari de reabilitare alei, trotuare, accese si rigole pluviale. De asemenea, vor fi amenajate platforme de parcare si vor fi demolate 15 copertine si garaje.
Intentionam ca începând cu data de 19 august, cu acordul detinatorilor de copertine si garaje, sa intram cu lucrari de demolare pentru a elibera terenul în vederea construirii de parcari.
Apreciem ca în zona respectiva numarul de locuri de parcare va creste cu 50 de locuri fata de cele existente la momentul actual.
La momentul executiei lucrarilor pentru amenajare parc, Citadin va toaleta arborii în asa fel încât sa nu constituie pericol pentru cetateni.
Facem precizarea ca zonele în care firma Citadin executa lucrari sunt cele care nu sunt afectate de implementarea proiectului “extindere/reabilitare infrastructura apa si canal menajera.”

COMENTARII

  1. lasa ca distruge padurea Meses, au facut lemanrie , cine are nevoie poate merge sa incarce lemne gata taiate pentru foc. Rusine!!! Ati distrus o veritabila alee pentru interese meschine!

  2. Poate ne explica responsabili de la primărie și Citadin, de ce cu ocazia lucrărilor în Stadion și Bradet, nu au fost demolate TOATE GARAJELE și copertinele dintre blocuri, cele construite pe domeniu public? Ex. Au fost executate lucrați în curtea interioara pe str BP Hasdeu la bl. H11. În loc sa deloleze toate cele 10-15 garaje, din care jumătate sunt folosite ca și ateliere/ depozite, s-a turnat asfalt printre el.

  3. Parca era vorba de un parc,d-nule primar?Ce amenajari minimale sau toaletari...vezi doamne,sa nu existe pericol pt cetateni!D-nule primar acolo poposesc doar tiganii cu carute pline de puradeii care lasa o mizerie de nedescris...va rog sa-i intrebati pe stimabilii politisti locali de cate ori au fost sesizati de catre cetateni din zona sa vina sa-i evacueze?Iar in ce priveste garajele nu va dau dreptate,sunt frumos aliniate,nu construite aiurea toate cu autorizatie de la primarie,in zona sunt locuri de parcare,de copertine ,da ar trebuii demolate.Ma mir ca nu va sesizati cu daramarea garajelor si copertinelor pe centru,in spate la Sc.gen.S Barnutiu,langa G Salajului...acolo sunt locuri de parcare,ce sa zic...NU SUNTETI UN OM DE CUVANT,UNA ZICETI SI ALTA FACETI!\r\n

  4. Pe țigani nu ii evacuezi! Ei au drepturi! Cel mult poți sa le dai o amenda și asta dacă polițiști ii prin asupra faptului. Nu poți amenda țigani doar pe sesizări, chiar dacă sunt întemeiate. Și ar mai fi o chestie, polițiști nu pot sa stea lângă fiecare țigan, cersator, sau nesimțit din oraș.

  5. De ce PSD nu da o HCL în care sa dea termen de 6 luni, în care toate garajele, copertinele de pe domeniul public sa fie desființate. Absolut toate, fără excepție. Sa fie amenajate parcări PUBLICE CU Plata. Sa se dubleze, sa se tripleze chiria pentru parcările rezidențiale, minim 50 de lei pe luna. Sau sa fie toate cu plata, cum sunt în centrul orașului. Cu tarife diferențiate în funcție de zona. În centru ora sa fie 4-6 lei, iar în Dumbrava 2-3 lei. Masinile de firma sa fie obligate sa fie parcate în parcările firmelor, nu între blocuri. La fel samsarii sa nu mai poată parca platformele auto între blocuri. SA FIE RIDICATE DIN NOU MASINILE ÎN ORAȘ, s-au înmulțit nesimțiții.

  6. Îl doare in basca pe ciunt de țigani,doar nu pe el îl terorizează,și apai de când gineri și și șefu la politie ,ce te aștepți???ciuma roșie le drepturi ,nu le pune la muncă...in schimb cerșește voturile lor,nemernicii și ticăloșii guvernează tara asta in frunte cu gașca lor de hoți!!

  7. Ginerele lui Ciunt a fost de 2 ori NUMIT pe funcția de adj al IPJ Sălaj și acuma afost NUMIT din nou ca și adj al politiei municipale. Este absolvent de teologie! Și de când s-a cuplat cu fata lui Ciunt, a fost tot timpul NUMIT în funcții de conducere. ASTA E POLITIA ROMANA!

  8. Ginerele lui Ciunt este prieten cu Ilies Bogdan, patronul de la Milenium? El a participat la petrecerile private? Se stie ca ilies se pricepe sa incinga admosfera si cu fetite, fosta lui meserie fiind de "patron de club de noapte" in care erau traficate fetele !

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.