Pandemia de coronavirus anulează ediția de toamnă a Târgului de la Negreni

0
364

Tradiționalul Târg de la Negreni care ar fi trebuit să se desfășoare în luna octombrie a fost anulat. Decizia vine în contextul în care numărul cazurilor de coronavirus este în creștere la nivel național.

”Având în vedere situațiile create de pandemia de coronavirus (covid-19) și de măsurile de prevenire și combaterea efectelor prevăzute în actele legislative emise, organizarea Târgului de Toamnă (Târgul de la Fechetău), ediția octombrie 2020, nu va mai avea loc”, a transmis Primăria comunei Negreni.

An de an, în a doua săptămână din luna octombrie mii de oameni se adunau la ediția de toamnă a târgului, organizat pe malul drept al Crișului Repede, acesta fiind considerat cel mai vechi din țară și cel mai mare târg de acest fel din Europa de Est.

In cadrul târgului, sute de comercianți din toate colțurile țării veneau să-și vândă marfa. Oferta târgului este una variată, iar cei care participă pot găsi de la produse artizanale până la încălțăminte, îmbrăcăminte, obiecte din ceramică, electronice dar și obiecte de antichitate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here