SondajRSS Feed

Mergem in directia gresita

Pacaleala cu finantarea Start-up

17 Ianuarie 2018

Tinerii antreprenori au fost mintiti cu nerusinarea, iar cei care au crezut in promisiunile PSD au ajuns intr-o situatie ingrozitoare. Ma refer la programul Start-Up, lansat cu surle si tambite anul trecut si despre care iata ce ni se povestea actualul in noiembrie 2016. "Am prevazut un program finantat pentru 10.000 de start-up-uri, anual cate 200.000 de lei proiect/antreprenor. Eu ca stat ti-i dau degeaba, nici nu-i vreau inapoi, nici nu te pun sa-ti pui casa gaj, ci pur si simplu ti-i dau ca sa te dezvolti". Care-i realitatea astazi? Au fost aprobate doar 4.000 de proiecte ale tinerilor antreprenori si nu 10.000, iar banii i-au primit efectiv doar 22. Asadar, 3.978 de tineri care au crezut in vorbele PSD si au avut curajul sa demareze o afacere au ramas cu buza umflata. Asta in cazul cel mai bun, pentru ca majoritatea au facut imprumuturi la banci, bazandu-se pe banii de la Guvern. ROBOR-ul a crescut si multi dintre ei sunt in pragul falimentului. Care credeti ca este explicatia Guvernului cu privire la intarzierea platilor? Cica sunt putini angajati si ca merge greu cu verificarea dosarelor. Minciuni. Nu su

Pacaleala cu finantarea Start-up
nt bani, asta-i realitatea. Totul a ramas la stadiul de vorbe-n vant. Cat de ticalos poti fi ca sa pui in pericol securitatea financiara a mii de tineri capabili. La fel de ticalos ca aceia care au gandit ultima gratiere si au eliberat din puscarii mii de infractori, dintre care unii extrem de periculosi pentru siguranta cetatenilor. La fel de ticalos ca aceia care vor modificarea legilor justitiei in favoarea criminalilor, proxenetilor, pedofililor, traficantilor de orice si nu in ultimul rand al coruptilor. Asadar, nu-i de mirare ca 75 dintre romani considera ca directia spre care se indreapta Romania este una gresita. Un procent uluitor, neatins nicicand in ultimii 28 de ani.

Vizualizari 1471
Comentarii articol

>

in 17 Ianuarie 2018 3:53

75% dintre români consideră greșită direcția în care se îndreaptă Romania. Care este răspunsul corect la întrebarea, cine sunt ceilalți 25% care consideră direcția bună ?. a)-bugetarii, în special cei din administrație. b)- sunt oamenii cu pregatiri si calități îndoielnice, "lingăi " ai politicului.c)- ambele,a și b.

>

in 17 Ianuarie 2018 6:40

Varga bacsi, din nou iti arati incompetenta, incultura. Sa stii ca directia e buna, poate SENSUL e gresit. O directie are doua sensuri. Directia Zalau-Cluj are doua sensuri;spre Zalau , sau spre Cluj. Mai citeste, necititule.

>

in 17 Ianuarie 2018 7:17

psd e o pacaleala,cu programul lor de guvernare cu tot. pacaleala sau mai bine zis mu.e.

dezinformare totala>

in 17 Ianuarie 2018 8:11

nu stiu de unde ai luat datele cunosc 3 antreprenori care au luat deja banii si fac plati.greu de crezut ca eu cunosc 3 din 22.asa sa fie si totusi 22 au luat banii nu li s a taiat cu 25 la suta la 3 milioane.

>

in 17 Ianuarie 2018 8:34

din pacate d-l Varga are dreptate;s-au infiintat 20.000 de firme noi;s-au facut imprumuturi planuri de afaceri ,cheltuieli de consultanta si toate pt. mincina guvernantilor care nu au banii decat de pensii si salarii speciale; Legea zice ca trebuie sa dea banii de TVA din cheltielile facute de firme la 30 maxim 60 de zile si au trecut 100 de zile si nu i-au dat; ce alt exemplu mai clar de mincinosi ne trebuie! acum isi dau jos prim ministrul si guvernul ca sa se abata ATENTIA DE LA FAPTUL CA NU AU BANII PT PROMISIUNILE MINCINOASE ....DOAR PENTRU SALARIILE LOR MARITE SI PT.PENSIILE SPECIALE !

>

in 17 Ianuarie 2018 8:36

Nici noi nu am primit TVA ;ce se intampla? de ce nu se respecta legea?

>

in 17 Ianuarie 2018 9:05

PSD - CIUMA ROSIE pune in aplicare planul de distrugere a Romaniei, pentru a o oferi apoi, pe tava, tovarasului PUTIN. Tot inainte, tovarasi!

>

in 17 Ianuarie 2018 9:05

PSD este un partid antiromanesc, urmasul partidului comunist care a distrus cultura si spiritualitatea acestui popor. Un partid cu origini bolsevice nu poate fi decat un partid cu tradatori de neam si tara!

>

in 17 Ianuarie 2018 10:33

pt 6,40 postac psd , un batran pensionar

probabil fost activist securist pcr-ist>

in 17 Ianuarie 2018 13:31

cel de la 6,40 ,gen Bulanu din Armatura .

>

in 17 Ianuarie 2018 15:24

6.40 te dai intelectual dar nu esti

>

in 17 Ianuarie 2018 18:07

acum ca Dancila a fost numita premier se zvoneste ca Liviu Balint este in carti sa fie numit ministrul Sanatatii. Felicitari!

Oportunitatea este extraordinar?!>

in 17 Ianuarie 2018 23:11

Oferim tuturor o posibilitate reala si extrem de avantajoasa de suplimentare a veniturilor, in timpul liber, cu un program foarte flexibil, fara obligatii de niciun fel. Asiguram instruire gratuita, asistenta pe parcursul activitatii si tot ceea ce e necesar pentru ca dumneavoastra sa castigati bani. Solicitati acum informatii la adresa de email; pacurarucostica1963@gmail com

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.