SondajRSS Feed

Olimpiada Satelor din Transilvania a scos la iveala trei mici talente din judetul Salaj la Matematica

16 Aprilie 2019

Inspectoratul Scolar Judetean Salaj anunta ca, in perioada 12 - 14 aprilie, in parteneriat cu Scoala Gimnaziala ”Gheorghe Sincai” Bobota si Primaria comunei Bobota, a organizat cea de-a IX-a editie a Concursului Interjudetean de Matematica „Olimpiada Satelor Din Transilvania", la care participa elevi din clasele a IV-a pana la a VIII-a. Din Comisia stiintifica au facut parte profesor universitar emerit doctor Duca Dorel si conferentiar universitar doctor Duca Eugenia, de la Universitatea ”Babes-Bolyai” Cluj-Napoca.

La concurs, au participat 132 de elevi din judetele Bihor, Bistrita-Nasaud, Cluj, Maramures, Mures, Satu Mare, Sibiu si Salaj.
Festivitatea de deschidere a avut loc vineri, 12 aprilie, la Sala Porolissum a Consiliului Judetean Salaj, iar sâmbata, 13 aprilie, la Scoala Gimnaziala „Gheorghe Sincai” Bobota s-a desfasurat proba s

Olimpiada Satelor din Transilvania  a scos la iveala trei mici talente  din judetul Salaj la Matematica
crisa. Premierea elevilor a avut loc la Caminul Cultural din Bobota.
Elevii salajeni cu rezultate au fost Rad Paula Cristina, clasa a VII-a, Scoala Gimnaziala Preoteasa - Premiul al III-lea; Sabou Sara Maria, clasa a VI-a, Scoala Gimnaziala Valcau de Jos – Mentiune; Vaida Dacian Marian, clasa a IV-a, Scoala Gimnaziala ”Gheorghe Sincai” Bobota – Mentiune.
Premiile in carti au fost oferite de Editura GIL si Editura Pralela 45.

Vizualizari 1561
Comentarii articol (1)

>

in 16 Aprilie 2019 16:15

Felicitari d-nei inspectoare Adonia Opris ,d-nei director si colectivului de cadre didactice de la Scoala Bobota precum si d-lui primar pentru modul in care au organizat aceasta olimpiada ..

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.