SondajRSS Feed

Inspectoratul de Politie din Salaj - institutie politizata

Ofiteri care nu au luat note de trecere la examenele pentru functii conduc Politia salajeana si Rutiera din Zalau

26 Septembrie 2018

Stirb si Rolnic, doi adjuncti conduc IPJ Salaj cu girul ministrului PSD Carmen Dan, fara sa confirme prin concurs ca au aptitudinile necesare

Seful Politiei Romane, sustinut de ministrul Carmen Dan, l-a pastrat la conducerea Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Salaj pe Aurel Stirb, dupa ce acestuia i-a expirat si cel de-al doilea mandat consecutiv de sef interimar al Inspectoratului, nemaiavand dreptul la inca unul. A doua imputernicire dispusa de ministrul Carmen Dan, gratie careia Stirb a condus IPJ Salaj timp de sase luni, a expirat pe 21 septembrie. Aurel Stirb ramane seful IPJ Salaj, chiar si in pofida faptului ca la concursul organizat pe 7 septembrie pentru aceasta functie nu a luat nota de trecere, fiind declarat respins.
Prin dispozitia Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR) din 21 septembrie, comisarul sef Stirb Miron Aurel asigura de la data deciziei îndeplinirea atributiilor functiei de inspector sef la IPJ Salaj, confirm fisei postului, "pâna la finalizarea formalitatilor de numire în functie, în situatia în care, dupa sustinerea concursului, unul dintre candidati va fi declarat admis".
Altfel spus, Aurel Stirb ramane coordonator la IPJ Salaj gratie sustinerii guvernului PSD.
Aurel Stirb, are 49 de ani, si a condus IPJ Salaj un an de zile prin ’mputernicire de la minsitrul PSD Carmen Dan, pana in 21 septembrie.
Dupa ce i-au expirat cele doua mandate de sef interimar, de cate sase luni fiecare, maximul posibil prin lege pentru conducerea interimara, Stirb a revenit automat pe functia lui de adjunct al inspectorului sef, functie obtinuta prin concurs. Astfel ca politistul Groza Ioan, care a ocupat timp de o luna, pana pe 21 septembrie, pozitia de adjunct al lui Aurel Stirb, a plecat si el automat ’napoi pe functia lui de sef Serviciu Ordine Publica. Aurel Stirb este desemnat insa din nou la comanda IPJ Salaj, doar nu va mai putea beneficia de indemnizatia de inspector sef.
In mod normal, ministrul PSD Carmen Dan ar fi trebuit sa ’mputerniceasca o alta persoana la comanda IPJ Salaj, pana la organizarea unui alt concurs. Dar s-a preferat varianta in c

Ofiteri care nu au luat note de trecere  la examenele pentru functii conduc  Politia salajeana si Rutiera din Zalau
are Aurel Stirb va avea rol de coordonator al activitatii inspectoratului din pozitia de inspector sef adjunct.
Si adjunctul Calin Rolnic ocupa functia prin ’mputernicire de la ministrul PSD Carmen Dan, fara sa fi sustinut un concurs pentru aceasta functie de conducere la varful IPJ Salaj. Rolnic a fost ’mputernicit de ministrul Carmen Dan ’n functia de adjunct al sefului IPJ Salaj ’n 24 mai. Numirea lui este cu caracter temporar, pe o perioada de sase lun, conform legii. Calin Rolnic are 28 de ani si este casatorit cu Raluca Ciunt, fiica primarului PSD din Zalau, Ionel Ciunt, fost prefect al Salajului.

Rutiera ramane pe mana lui Coman

Scenariul "continuitatii" in functie, fara concurs si fara dreptul de a mai fi interimar, se repeta si la Biroul Rutier Zalau, unde Gabriel Coman, dupa un an de interimat si dupa ce nu a reusit sa ia nota de trecere la examenul pentru functie, acum coordoneaza Rutiera.
Gabriel Coman a ’mplinit un an de interimat la sefia Rutierei din Zalau si nu mai poate fi ’mputernicit. Dar va asigura sefia din pozitia de coordonator. Interimatul lui Coman Gabriel la sefia Biroului Rutier Zalau a expirat pe 13 septembrie. Iar seful interimar al IPJ Salaj, Aurel Stirb, l-a desemnat tot pe Coman Gabriel coordonatorul activitatilor Biroului Rutier Zalau, ’n ciuda faptului ca acesta s-a facut de rusine la examenul pentru functie si nu a luat nota de trecere. Coman Gabriel nu va mai putea beneficia ’nsa de indemnizatia pentru functia de conducere. Niciunul dintre cei trei candidati la conducerea Biroului Rutier Zalau nu a luat nota de trecere la examenul pentru post, desfasurat recent, nota 7 fiind minim pentru promovarea examenului.

Vizualizari 4315
Comentarii articol

como>

in 26 Septembrie 2018 7:29

Pai in ce prevederi legale ma incadreaza acesti incapabili, daca savarsesc vreo abatere, daca ei nu stiu legea? Cum instrumenteaza ei un dosar cu un inculpat sau contravenient? Daca ma opreste un agent de circulatie pe traseu, il trimit mai intai sa citeasca legea, apoi sa vorbeasca cu mine.

>

in 26 Septembrie 2018 7:32

Ce daca il trimiti? Nu se duce ca legea e cum vrea muschii lui. Pana la instanta. El nu plateste cand face caca in haina statului.

>

in 26 Septembrie 2018 7:43

PSD-erbedei o adunatura de Javre,Gunoaie,Rebuturi,Penali,Infractori,ect.

>

in 26 Septembrie 2018 7:50

Si ce vreti politie fara sef.nu se poate mai tantalailor,si o turma de oi are un sef,o gasca de lupi au sefi,s.a.m.d. toti trebuie sa aiba ub conducator care vpoate ajunge acolo fie prin inteligenta sau relatii sus puse care se fac cum se fac,cu mici atentii etc va dau un exemplu sw la noi din CFR.LA INFRASTRUCTRA Jibou avem un sef care nu stie bine nici table inmultirii,dar cunoaste foarte bine obligatiile pe cate le are fata de sefii lui ca sa=si mentina si nevasta acolo linga El,vezi fam Opris

>

in 26 Septembrie 2018 8:20

ce rusineee!

>

in 26 Septembrie 2018 9:03

Rusine e de secol 17. Emancipeaza-te, fii badaran, calca-i pe picioare. Ce daca nu meriti acum?! O sa meriti. Cand or muri, popa o sa zica : ce om bun a fost.

>

in 26 Septembrie 2018 10:22

Doar nu vreți să mai și știe carte polițiștii, cînd ministrul de interne și prim ministrul sînt două analfabete notorii?

>

in 26 Septembrie 2018 10:53

Ba vrem. Fara stiinta de carte sa se faca clopotari.

>

in 26 Septembrie 2018 11:39

Plin de semianalfabeti in toate functiile.

>

in 26 Septembrie 2018 12:51

nu va e rusine sa sustineti asa persoane si pe deasupra si foarte contestate de colegi????RUSINE.

>

in 26 Septembrie 2018 13:12

Ce este asa mare scofala ! la politie ? jumatate sunt PSDisti si jumatate sunt PNLISTI

>

in 26 Septembrie 2018 14:28

daca nu sunt in Salaj oameni capabili, cautati in alte judete! Daca pompierii salajeni sunt transferati in alte judete, de ce nu s-ar putea si invers?

>

in 26 Septembrie 2018 14:29

mai daca omu asta da la conducere nu i bine văzut că ase sa vorbesti in oras da ce nu puneti unu cu reputații buna ma.

>

in 26 Septembrie 2018 15:14

Peștele se impute de la cap.Așa ministru ,așa inspectori sefi :agramati,inculti, spagari si mitocani.Vinovati cei ce au votat pzdeaua mincinoasa sau cei ce au spus ca se p..ă pe el vot.Deci zimbiti fraieri!

>

in 26 Septembrie 2018 16:31

Dovada vie, cu cat esti mai prost cu atat ajungi mai departe!!! Sa dus vorba, "n-ai carte n-ai parte"din contra... Alta data sa ajungi la silcotub iti trebuia pile de numai numai, amu devii sef in politie daca pici un examen!!!

>

in 26 Septembrie 2018 21:16

Vai si amar de ce se intampla.

>

in 27 Septembrie 2018 15:58

LA Salaj se promoveaZa dacă pici exista.daca luau examenul se face și statuie? Prostia pământului"!!!

Dragoste>

in 4 Octombrie 2018 11:58

Numele meu este Camila Rodela. Cu doi ani în urmă soțul meu cere divorț și pleacă acasă după 27 de ani de căsătorie. L-am implorat și nu a ascultat, m-am dus la prietenii lui și nu a fost unde să fie găsit. I-am spus prietenei mele despre situație și ea ma sfătuit să văd o vrăjitoare numită OGAGA KUNTA. L-am contactat prin e-mail, mi-a răspuns și mi-a spus ce să fac și am făcut-o și că a fost sfârșitul problemei când o săptămână mai târziu soțul meu sa întors și mi-a cerut să-l iert. puteți ajunge și la acest om prin: ogagakunta@gmail.com

Dragoste>

in 4 Octombrie 2018 12:04

Numele meu este Camila Rodela. Cu doi ani în urmă soțul meu cere divorț și pleacă acasă după 27 de ani de căsătorie. L-am implorat și nu a ascultat, m-am dus la prietenii lui și nu a fost unde să fie găsit. I-am spus prietenei mele despre situație și ea ma sfătuit să văd o vrăjitoare numită OGAGA KUNTA. L-am contactat prin e-mail, mi-a răspuns și mi-a spus ce să fac și am făcut-o și că a fost sfârșitul problemei când o săptămână mai târziu soțul meu sa întors și mi-a cerut să-l iert. puteți ajunge și la acest om prin: ogagakunta@gmail.com

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.