Oficiul de Cadastru suspendă activitatea la ghișee

0
271


Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Sălaj a sistat activitatea de relații cu publicul la Biroul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Zalău, în perioada 29 octombrie– 6 noiembrie. Măsura a fost luată ca urmare a infectării unui angajat cu COVID-19. În perioada următoare, cetăţenii şi partenerii OCPI Sălaj pot opta pentru serviciile disponibile on-line prin intermediul sistemului informatic de cadastru şi carte funciară.

Conducerea OCPI Sălaj a înștiințat Direcția de Sănătate Publică Sălaj și a dispus dezinfectarea sediului instituției. Totodată, pentru a preveni și limita răspândirea coronavirusului, angajații BCPI Zalău care au intrat în contact cu persoana infectată vor lucra de acasă în perioada următoare.

Persoanele fizice sau persoanele juridice autorizate, delegații notariali, executorii judecătorești și cetățenii pot depune on-line cererea de înscriere, recepţie sau avizare însoţită de înscrisul prin care se constată actul sau faptul juridic a cărui înscriere este solicitată sau, după caz, de înscrisul pentru care se solicită recepţia sau avizarea.

Cetățenii pot solicita on-line extrase de carte funciară pentru informare și extrase de plan cadastral pe ortofotoplan accesând https://epay.ancpi.ro/ sau prin intermediul persoanelor fizice/juridice autorizate sau a birourilor notariale.

De asemenea, solicitanții pot primi informații referitoare la serviciile oferite de OCPI Sălaj prin e-mail sau accesând site-ul www.ocpisalaj.ro, dar și prin intermediul unui call-center, care va funcționa de luni pânã joi în intervalul orar 08.00 – 16.30 și vineri între orele 08.00-14.00.

Numerele de telefon și adresa de e-mail destinate beneficiarilor serviciilor oferite de OCPI Sălaj sunt: 0731 606131 – Director; 0731 606454 – Sef serviciu Cadastru; 0731 606455 – Șef serviciu Publicitate Imobiliară; e-mail: sj@ancpi.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here