SondajRSS Feed

Oferte tentante de munca in strainatate anuntate de AJOFM Salaj

11 Ianuarie 2019

Spania, Marea Britanie, Germania si Suedia cauta forta de munca si platesc frumos

Salajenii care doresc sa se angajeze in UE au la dispozitie cateva sute de oferte de locuri de munca prin intermediul portalului mobilitatii europene – Eures, anunta Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Salaj.
Cea mai mare oferta provine din Spania, unde este nevoie de 200 de muncitori in agricultura. Este vorba despre 50 de muncitori la recoltat de capsuni, afine si nectarine in regiunea Huelva. Nu se cere cunoasterea unei limbi straine si se plateste 38 de euro/zi. Cazarea costa 40 de euro/luna, iar contractul este pentru perioada 20 februarie – 20 iunie 2019.
Tot din Spania provine o oferta pentru 150 de muncitori la cules de mere, cirese, nectarine si caise, in regiunea Lleida. Nu este necesara cunoasterea unei limbi straine si se ofera un salariu cuprins intre 5,96 de euro brut/ora si 6,25 de euro brut/ora. Contractul se intinde pe perioada aprilie – septembrie 2019.
In Spania mai sunt oferte pentru un manager santier naval, un tehnician reparatii tevi si un tehnician responsabil lucrari mecanice.
Oferte consistente provin si din Marea Britanie - 100 de lucratori in agricultura, 50 de ingrijitori persoane la domiciliu si zece infirmieri.
Lucratorii in agricultura vor munci la cules de capsuni. Este necesara cunoasterea limbii engleze. Se ofera un salariu cuprins intre 6,15 lire brut/ora si 8,21 de lire brut/ora, in functie de varsta.
Pentru ingrijitorii persoanelor la domiciliu se ofera un salariu de 10 lire brut/ora, iar pentru infirmier

Oferte tentante de munca  in strainatate  anuntate de AJOFM Salaj
i 8,20 de lire brut/ora.
in Olanda sunt oferite 121 de locuri de munca: 40 de lucratori in sere cu bulbi de flori, 15 lucratori in sere de rosii, 15 lucratori in sere cu ardei gras, 15 lucratori in sere cu flori, 10 lucratori in gradinarit, 25 de muncitori intr-o fabrica de alimente si un asistent manager. Pentru majoritatea posturilor nu se cere cunoasterea unei limbi straine, iar salariul oferit porneste de la 9,82 de euro brut/ora.
Din Suedia exista oferte pentru domeniul mecanic si din agricultura: opt mecanici masini grele, patru operatori CNC – strungari, patru operatori CNC – frezori si 30 de muncitori la cules de capsuni. Pentru meseriasi se cere cunoasterea limbii engleze si se ofera minim 18 euro brut/ora.
Ofertele care provin din Germania sunt foarte variate, in domenii precum HORECA, mecanic, constructii, alimentatie. Pentru majoritatea posturilor este necesara cunoasterea limbii germane la nivel de conversatie.
Persoanele care doresc informatii suplimentare despre locurile de munca din strainatate se pot adresa consilierului Eures de la AJOFM Salaj, Gheti Claudia Ramona: claudia.gheti@sjl.anofm.ro, telefon 0260.612.463.

Vizualizari 2174
Comentarii articol

>

in 11 Ianuarie 2019 8:21

Adica servitori- sclavi la hoti din strainatate , mai ceva decat la multinationalele din Romania...Rusine nerusinatilor ! Ai mai si promovati..

>

in 11 Ianuarie 2019 9:38

8:21 dar in romania nu tot servitor esti? ... am uitat ca de lucrezi la stat esti jupan ... \r\nJoburile in strainatate sunt platite mut mai bine ca in romania si e de datoria morala a fiecaruia sa doreasca mai mult de la viata, sa nu se blocheze pe un salar minim pe economie de 250eur/luna sau o asistenta sociala de 50-100 eur/luna care nu iti asigura nici macar minimum de trai ! Decat rob saraciei, mai bine muncitor la straini! \r\nSau esti invidios ca stai in birou toata ziua pe 700eur cand cei care muncesc iau mai mult ca tine?

>

in 11 Ianuarie 2019 13:30

mai bine a ti cauta AICI ACASA

>

in 11 Ianuarie 2019 14:25

pt.9.36...Ioan Rus din Cluj,fost ministru de interne afirma la un momentdat ~no mereti scumpi mei si draji altora pa dadincolo sa faceti parai multi,multi ca sa se poata *chivutale* de acasa cordi ok

>

in 11 Ianuarie 2019 14:57

Fiecare e liber sa meargă unde vrea el și familia lui,nimeni nu te obliga,unii își asumă acest risc de as pierde familia,copii,divorț vrajba etc,adevărul e că unora li se suie în cap îmbogățirea rapida și cad în cealaltă extremă când nu le mai poți atinge nasul și așa lunguleț,,sa nu uite niciunul de unde a pornit!!

>

in 11 Ianuarie 2019 20:28

14:25 ,acum sa trezit !

mda>

in 12 Ianuarie 2019 15:40

cine a scris articolul a facut un bine societatii parerea mea... dar ce tine de salarii e un idiot total... oricumde in lume se ofera un salar minim care totusi calculat depaseste plata a ceea ce e in articol ...\r\n\r\n\r\n

>

in 12 Ianuarie 2019 22:03

Voi nu va ti prins ca si dincolo sant tot roomi care va platesc minimul ..nu trebuie limba, pentru ca va traduce el, sau o ea.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.