SondajRSS Feed

Oferta de munca la inceput de an

12 Ianuarie 2018

122 de locuri de munca sunt disponibile pe piata muncii din Salaj, conform buletinului transmis de Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca Salaj. 

In comuna Surduc, un angajator din industria lemnului cauta 19 persoane in vederea angajarii. Oferta este variata. Se pot angaja atat ingineri in industrializarea lemnului, ori persoane calificate in tamplarie, cat si persoane care au absolvit doar scoala generala.
In Jibou se cauta electricieni, soferi si muncitori necalificati.
Cele mai multe locuri de munca disponibile sunt in Zalau. Mai multe societati comerciale cauta muncitori necalificati sau calificati in meseriile instalator, electromecanic, tehnician electronica, tehnician electromecanic, brutar, controlor calitate, turnator formator, strungar, sudor, lacatus mecani

 Oferta de munca la inceput de an
c, vanzator, tamplar, confectioner.
Pentru profesionisti cu studii superioare sunt disponibile posturi de contabil, informatician, traducator, inginer in industria constructoare de masini, inginer constructii civile.
Oferta completa a locurilor de munca disponibile si datele de contact ale firmelor angajatoare le puteti gasi la sediul AJOFM Salaj.

Vizualizari 2707
Comentarii articol

>

in 12 Ianuarie 2018 9:12

Dați și salarii\r\n

>

in 12 Ianuarie 2018 11:09

O putoare nu lucreaza oricati bani sa-i dai,tot timpul va fi nemultumit/a

>

in 12 Ianuarie 2018 13:59

As lucra pe 300 euro daca as avea un job ca tine sa plimb foi de ici colo si din lipitor de afise sa ajung plimbator de stampile....asa ca nu vorbi din postura de taietor de frunze la caini si nu vb tu de putori....

>

in 12 Ianuarie 2018 15:03

PSD creaza locuri de munca si da si salarii

Psd>

in 14 Ianuarie 2018 10:58

Da,creeza in sectorul bugetar dar ce folos?

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.