Obiective realizabile pentru PMP Treznea

0
377

Candidatul Partidului Mișcarea Populară pentru fotoliul de primar al comunei Treznea este NICOLAE CRISTE. El este și în fruntea listei candidaților la Consiliul Local, dar și unul dintre candidații la Consiliul Județean. „Am decis să candidez pentru că îmi pasă de cetățenii acestei comune, pentru că doresc să aduc o schimbare în bine, să îmi pun toată priceperea și înțelepciunea în slujba cetățeanului, să ajut la bunăstarea și prosperitatea lor și a comunei”, spune Criste. Iar lista lui cu obiectivele vizate pentru un viitor mandat de primar este una lungă.

Printre prioritățile sale se află modernizarea comunei Treznea prin realizarea rețelei de canalizare, pavaj stradal, cadastrare teritorială, introducerea rețelei de gaz metan în comună și îmbunătățirea iluminatului stradal. Urmărește să acceseze fonduri europene nerambursabile pentru reabilitarea drumurilor agricole, înființarea de noi ferme agricole și realizarea de culturi noi (zmeură, afine, livezi), achiziționarea de aparatură pentru școală și dispensar.

De asemenea, vrea să atragă investitori în comună pentru crearea de noi locuri de muncă, să organizeze festivaluri culinare, festivaluri cu expunere de produse locale tradiționale, să promoveze turismul în zonă. Alte proiecte se referă la susținerea agricultorilor oferindu-le ajutor în crearea unor rețele de irigare, împădurirea zonelor defrișate, amenajarea unor spații de recreere pentru pensionari și copii. “Treznea este așezată chiar lângă Zalău. Din Treznea până în Brădet faci tot atâta timp cât din Brădet până la gară. Sunt investitori care și-ar dori să se mute în Treznea. Ne avantajează locația, așa că trebuie să profităm de acest lucru.

Gândurile sale se îndreaptă și către tânăra generație: crearea de activități școlare și extrașcolare în colaborare cu primăria, găsirea unor soluții pentru stoparea abandonului școlar, reînființarea echipei de fotbal a comunei.

Candidatul PMP vrea o colaborare bună cu toți consilierii locali pentru a implementa împreună proiecte benefice comunei Treznea. Și, totodată, el susține implementarea proiectului de transparență a administrației publice locale prin publicarea pe site-ul primăriei a licitațiilor, contractelor în derulare, a facturilor plătite, a registrelor publice și a altor documente ce privesc cheltuirea banilor publici. NICOLAE CRISTE, împreună cu ceilalți 11 candidați la Consiliul Local, reprezintă echipa de 10+ cu care PMP vrea să schimbe în bine administrația comunei.

Comandat: Partidul Mișcarea Populară Filiala Sălaj CUI: 21200020

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here