Oamenii lui Tiberiu Marc contribuie cu bani la PSD
mai mult decat oamenii
președintelui Liviu Dragnea

19
2961

 

Oamenii lui Tiberiu Marc contribuie cu bani la PSD <br>mai mult decat oamenii <br>președintelui Liviu Dragnea

PSD Salaj a avut anul trecut mai mulți bani decât PSD din sectorul lui Marian Vanghelie


Partidul Social Democrat Salaj (PSD) a avut În anul 2015 venituri totale de 6.327.682 lei. Din acești bani, 44.354 de lei au fost obținuți din cotizațiile membrilor de partid din Salaj, iar 7.797 lei au fost catalogați drept alte venituri. PSD Salaj are 0 lei În cont din dobânzi și donații. Restul de 6.282.531 de lei nu se specifica În raportul transmis catre Autoritatea Electoral Permanenta de unde sunt, conform raportului annual depus la AEP. 

PSD Salaj a avut În 2015 mai mulți bani decât PSD Suceava, PSD Sector 4, PSD Sibiu, PSD Vaslui, PSD Sector 5, PSD Neamț, PSD Mehedinți și PSD Ialomița.
La capitolul venituri din cotizații, PSD Salaj a strâns cu 20.172 lei mai mulți decât organizația PSD Teleorman, județ în care președinte de Consiliu Județean a fost la un moment dat chiar actualul președintele PSD, Liviu Dragnea. PSD Telorman a strâns din cotizații anul trecut doar 24.182 lei. stop_coloana

Cheltuieli de protocol de 40 de lei pe tot anul trecut

La capitolul de cheltuieli, PSD Salaj a dat cei mai mulți bani pe cheltuieli cu materiale consumabile. Pentru acestea, PSD Salaj a dat În 2015 suma de 114.600 lei.
PSD a mai platit apa și energia În 2015 cu suma de 8.419 lei, iar pentru chirii și locațiile deținute de partid s-au platit 5.454 de lei.
PSD a mai cheltuit 41 de lei pentru protocol și reclama anul trecut, dar a dat 29.721 de lei pentru taxele de comunicații și 170 de lei pentru serviciile bancare.
489 de lei s-au dus din contul PSD Salaj pentru alte cheltuieli catre terțI, iar 2.710 lei s-au dus catre instituțiile unde au avut de platit taxe și impozite.

 

 

COMENTARII

 1. Salajeni prosti, vedeti pe cine ati ales? Alegeti si in toamna tot asa ca o sa va multumeasca copiii vostri! Sa nu-i alegeti pe cei tineri, alegeti-i pe Pop Gheorghe, Nosa Iuliu, Ciunt Ionel, Marc Tibi cu familiile lor! Cat de mult se straduiesc ei sa va fie voua bine! Cel mai rosu judet, sa ne traiasca!

 2. n o dao dreacului...asta chiar e minciuna pe fata!!!!sa nu mi ziceti mie ca 41 lei numai au cheltuit pe protocol!!!!!!ca dora n o dat masa tibi si ciunt la sefi din bucuresti aflati in vizita,din buzunaru lor din marele salar de bugetar????asta o pot crede numai BOI si FRAIERI care au votat si voteaza psd la greu...

 3. Regula de bază a democraţiei este, "Un milion dai la partid, restul e al tău", adică, furi, furi, da nu uita de partid. Plus că leprele cu pensii speciale precis că, cotizează şi ei . Un pensionar de lux din ăsta ia pensie

 4. Mai, ora 13.00, fii mai politicos, mai ingaduitor cu acest ziarist tanar care incearca, pe bani putini, sa-ti de o informatie, cat de cat pertinenta, chiar daca se afla sub zona de influentza a lui Padureanu (prieten cu Pop, Marc, Ciunt)! Fii tu mai destept decat oaia si haide sa facem ceva mai bun pentru judetzul Salaj!

 5. Bode a luat numai de la un patron de zece ori sumele de mai sus,numai ca Bode si Turcas nu le inregistreZa si nu le declara.Cei mai mari hoti sint la PNL.

 6. Cel de la 14:47 esti un mincinos. Care au fost cei mai mari hoti care au inceput sa vinda pe spaga toate intreprinderile industriale din ZALAU, punind in drum mii si mii de oameni? Ai uitat vremea lui Nastase care a darimat toata zona industriala? A fost un inceput care i-a incurajat si pe celilalti iar noi uitam acest lucru. Votati prostilor in continuare PSD.

 7. Hoti au fost hoti ramin acesti pesedisti care incurajeaza nemunca prin ajutoarele sociale inconjurindu-se de tigani, tarani si pensionari ai antenelor de la care obtin votul si sunt multi.

 8. Ati vazut judetul nostru e foarte sarac dar pesedistii se scalda in bani. Ati vazut pe cine alegeti sa ne mearga noua bine? Puneti in continuare stampila pe acesti hoti de pesedisti care stiu sa ne minta frumos cind au nevoie de votul nostru iar 4 ani nici nu ne mai cunosc. Bravo P-------r.

 9. De 12 ani pesedistul MARC a invatat sa imparta banii. Si vorba proverbului cine imparte parte-si face. Noi i-am trimis acolo in continuare ca ei sa-si imparta banii la fel ca si pina acum . BRAVO alegatorilor! Oare copii vostri ci-o sa va spuna odata.

 10. Hoti au fost hoti ramin acesti pesedisti care incurajeaza nemunca prin ajutoarele sociale inconjurindu-se de tigani, tarani si pensionari ai antenelor de la care obtin votul si sunt multi.

 11. Se poate comenta mult si bine , ziaristului i-a suflat cineva din psd ceva adevăr.Cum vă explicați că țin cu dinții de scaune si bugetari fiid toti au niste averi uriaşe fața de cit de sărac esre electoratul lor.cu mici excepții (bancherii psdisti, politaii psdisti, patronii psdisti)

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.