O zalauanca in staff-ul unei campioane

0
1046

O echipa la fotbal feminin din Cluj, U Olimpia a devenit din nou campioana, pentru a zecea oara consecutiv. Pe langa vedetele din teren Mirea, Ciolacu, Meluta, Tarasila, etc. stafful tehnic ocupa un loc important. O persoana importanta este chiar presedintele clubului, Alin Cioban, originar din Jibou.

Alexandra Ionutas, din Zalau, in staff

Zilele acestea a fost cooptata in staff si Alexandra Ionutas, originara din Zalau, fiziokinetoterapeut de profesie, absolventa a Facultatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu ” din Cluj Napoca. Specializarea sa in recuperare medicala respectiv balneofiziokineteterapie .Alaturi de Alexandra a mai fost cooptat si Bogdan Paravan, preparator fizic.

“Alexandra va reprezenta un spectru extrem de important in viata oricarei echipe profesioniste , preventia accidentarilor si recuperarea dupa efort , fiind esentiale in obtinerea performantelor pe plan sportiv”se mai arata in postarea de pe pagina oficiala de fb a clubului.
U Olimpia Cluj va reprezenta Romania in UEFA WOMEN’S Champions League singura cu dosar de licentiere depus pentru aceasta competitie. Pentru inghetarea campionatului si validarea campioanei la fotbal feminin editia 2019/2020 au fost de acord si reprezentantii primelor echipe clasate dupa U , adica Universitatea Galati, Fortuna Becicherecu Mic, Vasas Femina Odorheiu Secuiesc Piros Security Arad si Heniu Prundu Bargaului.Hotararea a fost aprobata de Comitetul de Urgenta al FRF.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here