O victorie din doua partide pentru CSS Zalau

0
13


Echipa de juniori de la Clubul Sportiv Scolar Zalau, pregatita de profesoara Georgeta Dobrota, a participat, la finalul saptamanii trecute, la un turneu interjudetean de volei pentru calificare la turneul semifinal. Competitia s-a desfasurat in Sala de Sport de la Scoala Gimnaziala “Gheorghe Lazar” din Zalau la care au participat CSS Baia Mare, Lapi CNE Dej si CSS Zalau.
Scolarii au avut o evolutie modesta in prima partida disputata sambata, in compania celor de la Lapi CNE Dej, cand au pierdut categoric, cu 3-0 (12-25, 23-25, 22-25). Important de amintit este faptul ca in partidele din campionat, CSS Zalau a castigat, la Zalau, meciul cu Dej, cu 3-0, dar a pierdut, la Dej, cu 3-2. In partida de duminica, baietii antrenati de Geta Dobrota au reusit sa invinga pe Baia Mare cu 3-0. La finalul turneului Geta Dobrota s-a aratat putin dezamagita de evolutia baietilor, mai ales in partida de sambata, dar are speranta ca se vor revansa, la Baia Mare.
CSS Zalau-Andrei Tomas, Alexandru Crisan, Adrian Pop, Ovidiu Muresan, Ciobanu Florin, Raul Mastan, Sergiu Pop, Mihai Bogdan, Mihai Ciupe, Boras Norbert si Adrian Pantea. Profesoara, Georgeta Dobrota.
Rezultatele turneului
Vineri, 30 ianuarie
CSS Baia Mare-Lapi CNE Dej 3-1;
CSS Zalau a stat.
Sambata, 31 ianuarie
CSS Zalau-Lapi CNE Dej 0-3;
CSS Baia Mare a stat.
Duminica, 1 februarie
CSS Zalau-CSS Baia Mare 3-0;
Lapi CNE Dej a stat.
Urmatorul turneu interjudetean se va desfasura peste doua saptamani, la Baia Mare, iar ocupantele primelor doua locuri se vor califica la turneul semifinal.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here