O nouă dezinsecție în municipiu

0
215

Luni, 24 august, începe a treia acțiune de dezinsecție din acest an, care va fi realizată pe domeniul public, scări de bloc și în zona gospodăriilor individuale. În cadrul acestei acțiuni vor fi efectuate trei tratamente succesive, la interval de 24 de ore, pentru țânțari, și două tratamente fitosanitare pentru specia de insecte – Tigru de platan.

Pentru eficiență, acțiunea de dezinsecție pe domeniul public va fi desfășurată în intervalul orar 5.00-7.00 și 21.00-24.00. La scări de bloc, dezinsecția va fi efectuată în intervalul orar 9.00-15.00, iar la gospodării individuale în intervalul orar 22.00-02.00.

Produsele folosite pentru acțiunea de dezinsecție sunt avizate de Ministerul Sănătații, respectiv Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (pentru combaterea speciei Tigru de platan).

Este recomandat ca persoanele cardiace și cu probleme respiratorii să ia măsuri pentru a nu intra în raza de acțiune a utilajelor care dispersează substanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.