Bodan Ungurusan isi doreste sa ramana la Pandurii

Zalauanul mai are contract înca un an cu formatiea gorjeana, dar având în vedere ca formatia din Oltenia se confrunta cu probleme financiare, viitorul sau la Pandurii este incert


De mai bine de patru ani, Bogdan Ungurusan îmbraca tricoul celor de la Pandurii Tg. Jiu, formatie cu care a reusit performante notabile. În sezonul 2012 – 2013, Ungurusan a devenit vicecampion al României cu formatia gorjeana, iar în sezonul urmator a evoluat în cupele europene si a ajuns în grupele Europa League.   
Fotbalistul salajean a terminat pe podium în Liga I, dupa ce a fost  si vicecampion!  În ultima perioada, la formatia din Oltenia au aparut problemele financiare, dar si în aceste conditii, elevii lui Edi Iordanescu s-au comportat ca si adevarati profesionisti si au terminat campionatul pe podium. Astfel s-a obtinut o noua calificare în Europa League, dar zalauanul Ungurusan este de parere ca echipa sa se putea clasa si mai bine, daca nu ar fi fost acele probleme financiare.
“Traim cu impresia ca puteam obtine mai mult de la sezonul trecut. Au fost multe meciuri în play-off pe care le-am avut în mâna, iar aici ma refer la partidele cu ASA Tg. Mures, Astra, Dinamo, chiar si cu Steaua, când am pierdut pe final, dupa acel penalty. Dar, în conditiile în care am fost neplatiti de patru luni, locul 3 a fost o performanta notabila. Când intram pe teren nu ne gândeam la bani, dar este greu sa pregatesti stop_coloana un meci când nu esti platit cu lunile”, a declarat Bogdan Ungurusan.  
Pentru Pandurii viitorul nu suna tocmai bine, în conditiile în care Complexul Energetic Oltenia nu mai poate finanta echipa, iar problemele financiare sunt tot mai mari. Astfel, mai multi jucatori doresc sa devina liberi si sa îsi caute alte angajamente, la fel si antrenorul Edi Iordanescu. Tehnicianul nu a mai dorit sa îsi prelungeasca contractul, din cauza faptului ca pâna în momentul de fata  nu s-a putut asigura un buget minim pentru activitatea din sezonul viitor.
“Ar fi o pierdere mare daca Eduard Iordanescu ar pleca de la echipa. Am lucrat împreuna si avem un an jumate. Eu sper sa se îndrepte lucrurile si totul sa fie bine. Edi este antrenorul care a stiut sa ne motiveze, în ciuda problemelor financiare”, a mai spus zalauanul, care spera ca problemele financiare sa se rezolve si sa continue la Pandurii. “Deocamdata nu s-a pus problema sa plec la alta echipa, fiindca mai am contract înca un an cu Pandurii. Eu as vrea sa continui la Tg. Jiu si sper sa se rezolve toate problemele financiare.Am avut promisiuni ca lucrurile se vor îndrepta dupa alegeri si asteptam vesti bune”, ne-a informat fundasul.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *