O femeie cauta un zalauan caruia i s-a transplantat unul din rinichii fiului ei mort intr-un accident teribil

5
3458
O femeie cauta un zalauan caruia  i s-a transplantat unul din rinichii fiului ei mort intr-un accident teribil

Vrea sa-l invite pe beneficiarul transplantului la nunta fiicei ei si spune ca doreste "o imbratisare, atât!”

O femeie din Bistrita a lansat un apel emotionant catre trei persoane care au beneficiat de transplant dupa ce ea a decis sa doneze organele fiului ei decedat intr-un accident groaznic, la numai 26 de ani, in 2013. 

Semina Ferencz stie doar ca ficatul si rinichii copilului ei au ajuns la trei oameni. Sunt doi tineri care aveau aproape aceeasi vârsta cu fiul ei, unul din Zalau si unul din Cluj, care au primit cate un rinichi, si o doctorita din Cluj, care a primit ficatul. Acum, mama tanarului decedat, Flaviu Ferencz, ii invita la nunta fiicei pe cei care au primit organele fiului ei. Nunta va avea loc pe 20 - 21 septembrie 2019, la Cluj Napoca, relateaza libertatea.ro.
Legea interzice donatorilor sa stie numele celor care au primit organele, pentru a nu cere recompense, dar nu le interzice celor care au primit organele sa caute familiile care au acceptat, prin generozitatea lor, ca ei sa primeasca o a doua sansa la viata.
Semina Ferencz spune, indurerata de lipsa fiului ei la un moment important din viata surorii lui, ca vrea sa-i invite la nunta sau macar sa ii cunoasca pe cei care au primit organele baiatului.
”Nu as vrea decât o imbratisare, sa stiu ca la ei e ceva de la copilul meu”, spune ea. Flaviu, despre care mama spune ca ”avea un suflet de aur”, ar fi avut astazi 32 de ani.

Accidentul in care a murit Flaviu Ferencz

in iulie 2013, Flaviu Ferencz avea 26 de ani. A plecat, impreuna cu doi prieteni, pe drumul spre Rosia Montana. Un loc ideal, pentru ca era plin de serpentine. A suferit insa un accident teribil si a intrat in coma, scriu jurnalistii de la libertatea.ro. La urcare, pe serpentine, tânarul s-ar fi legat cu o frânghie de spatele masinii, pentru ca prietenul lui care conducea sa il traga, potrivit rlatarilor mamei, care a aflat scena tragica de la o femeie, martor ocular, care era cu vacile la pascut. La un moment dat, lui Flaviu i-a alunecat placa de sub picioare si a cazut pe spate. Tânarul purta cotiere si genunchiere, dar nu si casca. S-a lovit grav la cap. A ajuns la spitalul din Oradea, iar doctorii i-au spus mamei ca nu mai are cum sa scape si ca poate ar fi bine sa se gândesca sa doneze organele. Atat ea, cat si sotul ei au acceptat sa faca acest gest umanitar. Rinichhi i-au primit doi tineri, un zalauan si un clujean. Ficatul a fost transplantat unei doctorite din Cluj. “Sa primeasca la consultatii si saracul, si bogatul, sa nu faca diferente intre oameni”, i-a transmis Semina doctoritei care a primit ficatul.

COMENTARII

  1. Se baga din nou in seama doamna ? Ar fi mai bine sa-l lase in pace sa se odihneasca ! Dzeu sa- ierte ! Iar la doamna SEMINA Ferncz un pic de minte in plus ....ca se pare ca nu prea e dotatta .

  2. D-zeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!Pe mama lui nu o judecati\r\nnumai ea stie ce e in sufletul ei.Poate si faptul ca poate sa-i\r\nvada sau sa-i atinga pe cei care au o particica din fiul ei ar linistio.Vai de parintii care i-si inmormanteaza copilul.

  3. Comentariul de la ora 9 12 e de prost gust,mai bine taceai ca filozof ramaneai indiferent cine esti ,esti lipsit de orcie urma de empatie si marinimie,esti gol ,s au goala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ce te roade pe tine acest gest atata de firesc si frumos pana la urma????????? da, doamna Fere are dreptate,macar sa i cunoasca ,atata ar merita,daca cei care au acceptat organele nu au facut acest gest pana acuma,rusinea ar trebui sa fie a lor!!eu daca as fi primit un organ care sa mi salveze viata m as fi dus cel putin dupa un an sa le multumesc apartinatorilor familiei defunctului.nu va cunosc dar doresc ca aceasta dorinta sa vi se nplineasca si acesti pacienti care au beneficiat de bunatatea si gestul suprem,daruind viata,, sa nu va refuze invitatia!!Multa fericire si casa de piatra fiicei dv stra !!

  4. Unii oameni sunt nerecunascatori,esti bun pana ce il ajuti ,dupa aceea nu mai esti bun!!si aici e vorba de,, viata,, nu de bunuri si lucruri materiale!!firesc si normal acesti oameni trebuiau sa i caute pana acum familia decedatului si sa le multumeasca!!comportamentul lor lasa de dorit ,poate le este frica ca sunt invitati cu un alt scop ,se tem ca v a trebui sa bage ceva in plic....dar chiar si asa ,ar fi trebuit sa i caute pana acuma( din 2013,au trecut 6 ani\r\n) si sa le spuna un simplu multumesc!!!

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.