O conducta de apa administrata de Compania de Apa Zalau s-a transformat intr-o \'arteziana\'

6
1302

 

O conducta de apa administrata de Compania de Apa Zalau s-a transformat intr-o \'arteziana\'

Am primit pe emailul redactiei de la un cetatean un clip video in care se vede cum o conducta de apa administrata de Compania de Apa Zalau este avariata si din care tasneste apa ca dintr-o fantana arteziana. Imaginile au fost surprinse pe Bulevardul Mihai Viteazul, vizavi de noul mall. Nu este pentru prima data cand conductele de apa se avariaza.

De vina este constructorul de la noul mall - mai multe familii au ramas fara apa

Directorul Companiei de Apa Zalau, Marcel Zaharia ne-a declarat ca: "Constructorul de la mall a rupt o conducta si in acest moment echipele noatre de interventie sunt la fata locului pentru a remedia problema. Estimam ca in cel mult 3 ore avaria sa fie rezolvata. Noi vom face un deviz de lucrari si construtorul de la mall va plati costurile de reparatie, inclusiv apa care s-a pierdut. Locatarii blocurilor afectate nu vor avea de platit nimic. Este un constructor la care nu-i pasa. La care-i pasa? Oriunde ne-am intersectat cu constructorii prin oras, nu le pasa la nici unul de ceilalti. Blocurile care sunt mai aproape de bulevard, de la blocul MV1 pana la blocul MV11 nu vor avea apa pana cand vom remedia situatia. Noi speram ca in cel mult 3 ore problema sa fie rezolvata.", ne-a declarat directorul Marcel Zaharia.

 

 

COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.