Numărul bolnavilor de covid-19, în continuă creștere

0
580

Potrivit raportării Grupului de comunicare stategică de duminică, de la ora 13.00, Sălajul a înregistrat de la începutul pandemiei 499 persoane infectate cu covid-19. 14 persoane au fost confirmate în ultimele 24 de ore de la raportarea precedentă. 337 pacienți au fost declarați vindecați de la începutul pandemiei.

136 cazuri sunt pozitive în prezent, din care 98 de pacienți prezintă forme medii ale bolii, 33 forme ușoare, iar 5 bolnavi sunt internați la Terapie Intensivă.

479 de sălăjeni se află în carantină la domiciliu.

De la începutul pandemiei, în județ s-au înregistrat 26 de decese.

În Zalău sunt 62 de cazuri confirmate, la Șimelu Silvaniei sunt 13 cazuri, la Jibou 3 cazuri, la Mirșid sunt 9 cazuri, la Boghiș 5 cazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.