\'Nu esti de vânzare - Alege pentru binele tau\' Flash-mob-uri realizate in cele patru orase din Salaj

2
1312

 

\'Nu esti de vânzare - Alege pentru binele tau\' Flash-mob-uri realizate in cele patru orase din Salaj

Vineri, 18 octombrie 2019 cu ocazia Zilei Europene de Lupta Împotriva Traficului de Persoane, Centrul Judetean de Resurse si de Asistenta Educationala Salaj, în parteneriat cu Inspectoratul scolar Judetean Salaj si cu Agentia Nationala Împotriva Traficului de Persoane (Agentia regionala Cluj) a realizat un flashmob a carui scop a fost cresterea nivelului de constientizare a populatiei în ceea ce priveste amploarea traficului de persoane. Flashmob-ul a fost organizat în cele patru orase ale judetului Zalau, Simleu Silvaniei, Cehu Silvaniei si Jibou în aceeasi zi si la aceeasi ora 13:30.

La actiunea organizata în muncipiul Zalau, au participat si în acest an aproximativ 1000 de persoane, iar în celelalte locatii aproximativ 700 de elevi.

Flashmob de vineri a marcat încheierea sirului de activitati derulate în cadrul Proiectului de prevenire a traficului de fiinte umane "Nu esti de vânzare - Alege pentru binele tau!", aflat la editia a IX-a. În cadrul acestui proiect initiat de catre CJRAE Salaj, s-au desfasurat la nivelul unitatilor de învatamânt sub cooordonarea consilierilor scolari o serie de activitati de informare si prevenire, pe tema traficului de persoane si ateliere de lucru cu elevii, în care au fost realizate bannere cu mesaje împotriva acestui fenomen si cu drepturile fundamentale ale omului.

Participantii la flashmob au fost în cea mai mare parte elevi (proveniti de la scolile gimnaziale si liceale), însotiti de catre consilierii scolari, cadrele didactice si alti membri ai comunitatii.

COMENTARII

  1. Politicienii sunt cei care fac legile si care permit traficul de persoane. \r\nDaca ei ar da legi mai dure si mai clare, acest fenomen ar disparea. \r\nInchisioarea de la 20ani in sus ar face pe multi sa se reprofileze pe activitati mai pasnice.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.