Noul subprefect a depus jurământul

1
608

Luni, 7 septembrie, Vasvari Robert-Gergely a fost numit în funcţia publică de subprefect al judeţului Sălaj, prin Hotărârea Guvernului nr. 743/2020.

În cadrul ceremoniei de învestire, noul subprefect a depus jurământul de credinţă, în conformitate cu dispoziţiile art. 251 din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ.

În vârstă de 47 de ani, Vasvari este de profesie jurist, absolvent al Universității Dimitrie Cantemir şi a activat în cadrul Primăriei Cehu Silvaniei în calitate de funcţionar public, având o experienţă de circa 20 ani în administrație. Acesta a mai fost subprefect în perioada 2016-2017.

1 COMMENT

  1. Ma bucur sincer ca in sfarsit va avea si SALAJUL un SUBPREFECT care va respecta legea in inalta functie in care a fost investit. Va fi omul care respecta lege in litera si mai ales in spiritul ei .Pentru domnia sa CODUL ADMINISTRATIEI PUBLICE LOCALE nu va fi doar ” o carte frumos scrisa ” vorba unui fost inalt functionar public . Va doresc mult succes d-le SUBPREFECT.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here