SondajRSS Feed

Noul sef la serviciul Inspectia in constructii din Primaria Zalau va fi Pece Panfil

27 Noiembrie 2018

Cele mai multe probleme in oras le creeaza comunitatile de romi care construiesc ilegal

Primaria Zalau a scos la concurs, pe 25 octombrie functia de sef la Serviciul Inspectia in Constructii. Si-a depus dosarul de candidatura un singur concurent, Pece Panfil, care ieri, luni 26 noiembrie, a trecut cu brio examenul scris, urmand sa sustina interviul.
Pece Panfil are 62 de ani, este din Zalau si lucreaza din 2008 la Directia Urbanism din cadrul Primariei Zalau. A lucrat 17 ani la Armatura, ca tehnolog sef. A terminat Politehnica din Cluj, specializarea tehnologia constructiilor de masini. A absolvit in 1982, cu 10 pe linie.
In anul 2008 a absolvit studii post universitare la Universitatea Tehnica din Brasov.
Viceprimarul Zalaului, Teodor Balajel, spune ca Pece Panfil este un profesionist desavarsit
"Este un om responsabil, cu o bogata experienta. A lucrat atat in industrie, cat si in Primaria Zalau, unde toate sarcinile primite le-a dus la bun sfarsit", ne-a declarat vicele Balajel.
Pece Panfil ne-a expus cateva din obiectivele lui si a aratat cam care sunt problemele in Zalau.
"Lucrez de aproape 10 ani la compartimentul Disciplina in constructii, actualul Serviciu Inspectia in constructii. Am peste 200 de contraventii aplicate la legea 50 si alte cateva sute de sesizari, petitii rezolvate. Imi propun sa aplicam mai putine amenzi si sa facem mai multa munca de prevenire in folosul cetateanului. Voi propune ca impreuna cu Primaria Zalau sa derulam campanii de constientizare si informare despre legislatia in vigoare. Ne propunem sa schimbam si me

Noul sef la serviciul  Inspectia in constructii  din Primaria Zalau  va fi Pece Panfil
ntalitatea functionarului public, care trebuie sa fie mai aplecat la problemele cetateanului si de a-l constientiza vizavi de raspunderea in aplicarea legislatiei. In livada din Aghires a fost demolata o constructie, iar alte cateva se afla in proces de demolare. Probleme multe creeaza si comunitatile de romi care construiesc ilegal, zona deasupra Armaturii in extravilan, in Ortelec sunt doua zone – Deleni si strada Parului, in Zalau pe strada Tuser Teodor si strada Cosbuc in extravilan", ne-a declarat Pece Panfil.
Viceprimarul Teodor Balajel este cel care coordoneaza Directia Urbanism si Arhitect sef in cadrul careia se afla Serviciul Inspectia in constructii. Este un serviciu de control care urmareste modul cum se respecta autorizatiile de constructii eliberate de Primarie.
"Sporadic, depistam probleme in nerespectarea autorizatiilor de constructii. Am avut cazuri cand am aplicat amenzi, chiar si un caz in care instanta a stabilit punerea in legalitate a constructiei prin demolarea ei. Cele mai multe situatii sunt constructii executate in extravilanul municipiului sau in zone cu interdictie de construire", ne-a declarat vicele Balajel.

Vizualizari 3704
Comentarii articol (66)

>

in 26 Noiembrie 2018 22:46

Ce studii are în construcții și urbanism? La universitatea tehnica Brașov nu este specializare construcții... Am terminat și eu acolo.

>

in 27 Noiembrie 2018 1:37

Acel "10 pe linie", în acea perioadă il propulsa imediat asistent universitar, fără concurs. Este o minciună. Nu a fost tehnolog sef la IAIFO.

>

in 27 Noiembrie 2018 5:54

Lăsați vraja a avut timp 10 ani sa arate ce poate, priceperea se trage din faptul ca a fost coleg cu vicele

>

in 27 Noiembrie 2018 7:54

hai mai lasatine,doar erau destui care sa ocupe postul numai ca trebuia sa vina ,,bosorogul asta,,sa stea in pensie si sa lase locul celor tineri! pentru salariile babane pe care le iau vor sa stea pana ii cota moartea pe acasa.....!?

>

in 27 Noiembrie 2018 8:30

Chair asa, la 62 de ani.. nu putea sa lase pe unul tanar sa poata sa traiasca si tinerii????

>

in 27 Noiembrie 2018 8:51

Țiganii construiesc unde şi cum vor ei, iar armata de inspectori şi boacteri stau şi se scarpină la c.... când îi văd.

>

in 27 Noiembrie 2018 8:54

Inspecția în construcții din primărie, inspectia în construcții de la județ, Inspectoratul de Stat în Construcții. Mai mulți inşpectorii decât constructorii.

como>

in 27 Noiembrie 2018 8:55

Postul erea scos la concurs de ieri , dar erea ocupat de alalta-ieri. Nu mai scrie asa ceva in presa, ca nu toata lumea-i proasta.

>

in 27 Noiembrie 2018 9:39

Felicitari domnul Pece ! Criticile mereu vor fi prezente din partea oamenilor frustrati. Succes in noul post de sef, intrucat il meritati din plin.

>

in 27 Noiembrie 2018 11:02

Cei care lasati comentarii aiurea fara nume, de ce nu sunteti in locul domnului Pece? O sa va spun eu, pentru ca nu aveti nivelul de cultura, educatie si capacitatea necesara pentru acest post. Mai invatati putin, si poate o sa fiti si voi cineva.

>

in 27 Noiembrie 2018 11:52

Spor la....pensionare!

>

in 27 Noiembrie 2018 12:23

Asta i sef ca si besina aia de sef de la compartiment cadastru ?pece e betiv, celalat e nebun Declarat si internat in spital de psihiatrie, balajele fa curat ca nu te mai voteaza nimeni! Nu putem lucra pe zalau ca nebunul ala e invidios ...si luam lucrari de cadastru la sate ! Chiar nu vedeti? Voi l ati pus sef ? Toti topografii orasului se plang de el .... acel golan nebun de legat .... rusine

>

in 27 Noiembrie 2018 12:24

Si se mai vrea cadastrare..... ha ha ha

>

in 27 Noiembrie 2018 15:00

11.02 ! Jura-te sa moara ma-ta!

>

in 27 Noiembrie 2018 15:09

SA TRAIM BINE !

>

in 27 Noiembrie 2018 15:21

DA TRAIASCA BINE .Pt ca salriul îi va creste de la 4500 lei/luna la 6000 lei/luna .!!!!!

>

in 27 Noiembrie 2018 15:57

JUMATATE din angajatii primariei sunt acolo pe clanuri sot.sotie .fiu .fica nora .ginere EX:Ardelen .Borz.Brandusan.Chis.Cuibus.Galis.Ghila.Ghiurutan .

>

in 27 Noiembrie 2018 16:08

Si altii Zay .Tolomsn.Vlaicu.Moldovan.Muresan.Onaca.Pascuta .Pausan.Pojar.Puie.Potrovita.Pascuta.Stanca .Petrean.Pop.....

>

in 27 Noiembrie 2018 16:25

Pt.11,02 Acum serios,nu ar fi cazul sa mai lasam si pe cei tineri sa vedem de ce sunt in stare?Cred ca d-nului Pece ii ajunge pensia la cei 62 de ani,nu cred ca acel post a fost ocupat corect si prin concurs?Sunt atatia tineri cu studii competenti care merita si ei o sansa...ar fi bine toti cei din primarie si institutiile publice care sunt in pensie si au fost reangajati sa fie pusi sa aleaga intre pensie si salar!

>

in 27 Noiembrie 2018 16:44

Ești mai bolnava decât astia 2 pe care îi vorbești de rău la un loc.perfidia si invidia este o boala și un pacat care odată ți se va intoarce. Sursa-I cunoscuta

Pt 12:23>

in 27 Noiembrie 2018 16:46

Ești mai bolnava decât astia 2 pe care îi vorbești de rău la un loc.perfidia si invidia este o boala și un pacat care odată ți se va intoarce. Sursa-I cunoscuta

>

in 27 Noiembrie 2018 17:19

Bă " COMO "ia-ti ochelarii de cal cu 7 dioptrii, invață limba română, citeşte mai atent şi dupa aceia scrie comentarii de "lebeniţar". Postul a fost afişat pe 25 OCTOMBRIE, deci acum 1 luna, iar tinerii frumoşi şi liberi nu s-au inghesuit sa candideze. Oare de ce?

>

in 27 Noiembrie 2018 19:13

nu sa inscris nimeni deoarece trebuia sa aiba lucrat in institutie ceva ani iar tinerii nostrii lucreaza doar in privat ! acolo se lucreaza pe competenta iar la ,,BUGET,, trebuie sa ai pile! ...asa ca doar neamurile si pilele au loc, concursul se face doar ca trebuie sa se faca , dar iese cine trebuie.

>

in 27 Noiembrie 2018 19:48

Sporadic depistati nerespectarea autorizatiilor de constructii fiindca va faceti ca nu veteti cum toate gardurile sunt construite fara aliniament in strada si acestea devin carari cu sens unic in municipiu.

c>

in 27 Noiembrie 2018 22:58

Rautati fara margini, dl Pece este un om destept, competent si cu experienta, nu mai fiti invidiosi!\r\n ! Daca cineva si-a dorit acest post era liber sa participe la concurs, bineanteles daca indeplinea conditiile si-l ducea mintea! Orice s-ar scrie , este omul potrivit la locul potrivit !

>

in 28 Noiembrie 2018 0:05

Pece nu ti mai scrie mesaje in favoarea ta ca si besina aia de la cadastru....omul porti it la locul Potrovit .... ca te dai de gol ... e Asa esti baiat ok .... dar frustratul ala chiar e un pericol public! Nu gasesti in primarie unul dar unul singur care sa - l vorbeasca de bine!!!! Unul nu gasesti!!!!besina .... nu te invidiaza nici dracu ... prostia din capul tau cere mila! Ia ti medicamentul si treci la culcare ....Maine ai de spionat colegii pe Facebook... ca doar asta faci toata ziua

>

in 28 Noiembrie 2018 0:10

Dupa c’è inveti unde si cum se intabuleaza trotuarele ... poti da lectii la topografi .... poti face pe desteptul cu aia care acum invata cadastru ... poate cu sparietii aia din compartimento tau , nu cu aia c’è masurau pe vremea cand tu sugeai lapte de la mata !!!pozitia ghiocel.... ca ti i se gata sarada cat de curand !

>

in 28 Noiembrie 2018 0:20

Daca toti topografii s ar pune si ar scrie despre tine acum .... nu ai mai avea curajul sa pasesti in primarie....Asa ca nu rascoli cenusa ca te vei arde rau ...

>

in 28 Noiembrie 2018 0:25

Ai dreptate .. cacaciosul venea la cadastru pe stampila altcuiva si facea scandal ca nu I trec lucrarile ... e varza omul ... si se crede Einstein!

>

in 28 Noiembrie 2018 15:31

Doamne ai mila de voi.. ca rai puteti fi. Oricum postul e luat.. domnul Pece se bucura de el.. voi puteti spune ce vreti..ca ii fix tot una :)) degeaba tot lasati comentarii rele ofticatilor, ca pe dansul nu il incalziti cu nimic..doar va aratati prostia si invidia

>

in 28 Noiembrie 2018 17:56

Bravo Denisa !!!

>

in 28 Noiembrie 2018 18:24

Ti am taiat mauuuuu? Bravo fii baiat cuminte , si sa stii ca cine seamana vant culege furtuna!

>

in 28 Noiembrie 2018 18:32

Perfidia si invidia se platesc ... dar Uite ca tu le platesti ... si daca ma enervezi te fac knock out, toate la locul si la timpul potrivit baiatule... asta a fost doar asa un semirefresh .. ca sa te trezesti si tu putin si sa respecti omul din fata ta ... ca inteligenta unui om ,nu sta intr un memoriu tehnic ...!

>

in 28 Noiembrie 2018 18:41

Si nu uita ca suntem Multi .....

>

in 28 Noiembrie 2018 20:05

POATE CA O SA VERIFICE LUCRARILE EXECUTATE DE CITATIN LA BLOCUL VICEPRIMARULUI BALAJEL. \r\nPOATE CA O SA VERIFICE SI LEGALITATEA CONSTRUCTIILOR DIN ACEEA ZONA, GARAJE,COTETE, ATELIERE AUTO, TAMPLARIE

>

in 28 Noiembrie 2018 22:38

Mai uita te la tv sau ajut o pe nevasta ta ... nu tot controlla c’è scriem .... iti vad ip - ul

>

in 28 Noiembrie 2018 22:47

Zi i mai frate sa isi beie pastilele futui pastele masii de nebun ca si mie frate mia mancat zilele pe acolo si el si poponarul cu care lucreaza, si au batut pur si simplu joc de manca mea golanul ala are Teren de casa furat de la primarie si se crede invincibil in treburile cadastrului sefu pizdii ...

>

in 28 Noiembrie 2018 22:56

Lasati l mai in pace pe om ca nu i al lui articolul... o sa se creada important .. ala oricum nu stie pe ce lume traieste .... isi face El singur legi la cadastru!!! Lume !!!! Neamule!!!! Vai de pula noastra daca-m ajuns in institutii sa fim condusi De asemenea parveniti, coldusi si si dezaxati mintal ! Bai mai marilor din primarie ...degeaba vreti sa faceti ceva daca lucrati cu lingaii lui Capalnasiu ....

>

in 28 Noiembrie 2018 22:59

Dar ce mai ti- i ciuda ca tu nu ai ca el sau care ti-i treaba?ca tu nu ai putut fura teren ?

>

in 28 Noiembrie 2018 23:07

Bai mie mii ciuda ca lucru de dimineata pana seara si dupa trec cu documentele la acest dezaxat mintal care din ciuda ca am multe lucrari imi baga strambe si- mi tine lucrarile pe masa ca cica nu are timp ,( el cu calculatorul fest pe Facebook)si- mi fute cate o idee dea sa nascocita clar din mintea aia bolnava cica Asa cer cei de la imparatie ( adica de sus )cum sa nu mori ....???? Lucru .... nu la stat ... e ok pt mine dar besina asta nu ma lasa ! De ce ? Ca mi calculeaza banii inbuzunar!!!! Si creapa fratilor de ciuda!

>

in 28 Noiembrie 2018 23:18

Stim ce spui si eu patesc la fel, consider ca ar fi necesar sa iesi in fata sa ne adunam mai multi , sa mergem la domnul Ciunt si sa ne exprimam acolo ofurile, scrise frumos pe o coala de hartie, nu asa cu jigniri! Sigur se va rezolva ceva, ce scrii tu aici se va uita in cateva zile,hai sa facem ceva de valoare cu rezultat, poate asa se face si pe Zalău cadastrarea,altfel pana ajunge definitiv la spital vom continua sa fim batjocura lui .

>

in 28 Noiembrie 2018 23:27

Daca mai scrieti cateva mesaje asa inca cativa nu mai trebuie sa mergeti la primar.... o sa se cace asa tare pe el ca scapati de Craciun de el ... ca avea un alt colaps mintal... si nu o sa mai aveti de-a face cu el ! Haideti curaj cum va joaca el jucat I- voi acum .... simplu ca buna ziua

>

in 28 Noiembrie 2018 23:32

EU ZiC CA LA DNA SA VA DUCETI!!!!tot are trecut pe socrul sau ... un taran normal nu bogat ... sa justifice tot

>

in 28 Noiembrie 2018 23:59

Nu va fie ciuda pe el ca doarme in scaunul statului ..,, si ca are salar ca traieste ca ultimul sarantoc... baga zama non stop in el nu se indura sa cumpere nimic nici el nici grasana aia de nevastasa , in casa nu dau caldura, la scoala se cearta din cauza ca tre sa dea bani pe banchete la fata, o furat partea lui fratesau din Germania,de la masa , traieste intr- o saracie lucie, si ar manca si cacatul numai sa economiseasca ceva.... Asa ca daca face ceva bani Nu se bucura de ei .... ii batut rau de Dumnezeu ... cai nebun se vede si numai dupa privire

>

in 29 Noiembrie 2018 0:05

Ha ha ha .... ce distractie aici pe site .... mai ceva ca pe comedy channel.... ha ha ha ... Asa ceva nu am mai intalnit... esti tare 23,59 cica baga zama non stop in el ...., ha ha ha asa e eu de fiecare data l- am gasit cu zama lui de fasole de 5 lei .... ha ha ha ... oare de asta e poreclit besina???? Ha HaHa

>

in 29 Noiembrie 2018 13:52

Unii dintre voi care aruncati cu rautati..sunteti colegii domnului Pece nu?

>

in 29 Noiembrie 2018 13:53

Aici vorbiti urat de dansul, si pe holul primatiei dati mana

Florin>

in 29 Noiembrie 2018 15:14

Minunatei care se conversează singura noaptea-dacă viața nu ți-a dat pana acuma destule palme (accidente,foc,familie armonioasa.....) probabil Îți va mai da. Nu poți da afară din tine decât ce ai în suflet și adică gunoi. În jur de ora 0.00 noaptea de obicei e bine sa dormi ,altfel ești bolnava.iar o susținere în instanță a jegurilor de aici poate te-ar încurca un pic.alo centralista.

>

in 29 Noiembrie 2018 21:06

Ha ha ha ha ha ha ... cica cine nu doarme la 0.00 este bolnav ... doamne ajuta- ne sa supravietuim inconjurati de asemenea oameni !daca taceai filozoafa ramaneai ....

>

in 29 Noiembrie 2018 21:08

De cate ori ai pandit azi site-ul sa vedeti ce i sa scris lui ??? Oioioi rau va arde...

>

in 29 Noiembrie 2018 23:34

Hopa hopa sunt Alo centralista si raspund la messul tau( )..poate viata sa- ti dea cate palme vrea important este cum treci peste ele !inca nu am fost internat la psihiatrie dupa c’è m- au chemat la DNA!!!!!!

>

in 29 Noiembrie 2018 23:40

Oricat ai incerca sa- ti speli rahatul aici pe site nu vei reusi atata timp cat doar voi doi va laudati.... daca este un singur om care a avut de a face cu tine ( treburi de servici)sa zica ceva bine de tine ma jur pe mama ca mi o tai jos !!! Te pupa alo alo centralista!!!asa ca sssssssttttt!!!!

inspectia in constructii ?!!!>

in 30 Noiembrie 2018 9:33

inspectia in constructii cu studii la constructii de masini ! Ori sunteti prosti ori sunteti timpiti !!! Vai de ele constructii !!!! Noroc ca nu sunteti in zona seismica !!!

Florin>

in 30 Noiembrie 2018 9:36

O sa vedem când IP-ul și locația de unde postezi te vor scoate din "beția puterii anonimatului

Florin>

in 30 Noiembrie 2018 9:50

O sa vedem când IP-ul și locația postarilor te vor scoate din "beția puterii"anonimatului pe unde-ți vei scoate cămașa.minciunile și defăimarea ca reprezentanta a unei "mulțimi numeroase și imaginare" de oameni Îți vor crea mari încurcături și probleme. Altfel Crăciunul sa ne ajungă în pace....ca eu cred ca #rezist#

>

in 30 Noiembrie 2018 15:28

A fost coleg cu Balasel la fost IAIFO De aia l a propulsat Numai bine sa le fie si asa sa ii ajute bunul Dumnezeu dupa cum fac\r\n

>

in 30 Noiembrie 2018 15:37

Mai dar de xprivacy ip adress nu ati auzit !

>

in 30 Noiembrie 2018 17:11

El nu a auzit , restul stiu toti si cei de la gradinita

>

in 30 Noiembrie 2018 17:29

Din cati oameni au fost lezati intr- un mod sau altul pe diferite site- uri ...bag sama ca numa unu se teme sa nu iasa adevarul si ameninta ... oare de ce ??

>

in 30 Noiembrie 2018 21:33

‘’are dreptate cel de sus... cam cei de speta lui au facut munca psd... acum toti sunt ceva sefuleti chit ca habar nu au de partea profesionala... oricum aceasta nu este importanta pentru partid.’’comentariu din 27.09.18.... dupa ip.......

>

in 30 Noiembrie 2018 22:24

Oare ce-ar zice cei din psd ca faci non stop la lucru o politica anti psd? In loc sa- ti faci munca pentru care esti platit chiar prea bine tinand cont de cat de operativ esti in rezolvarea problemelor citadinilor, si cate bastoane in roate bagi celor ce muncesc cu adevarat?

>

in 4 Decembrie 2018 15:05

felicitari panfil meriti pentru ca ai muncit si esti om de cuvant!\r\n

>

in 14 Decembrie 2018 14:00

Pesedistii omoara definitiv Zalaul si Salajul....

>

in 26 Decembrie 2018 9:46

te mai bantui ? vezi ca rad si cu dosul de tine cei de la nformatica...macar taci nu te mai fa de rusine..ca demonstrezi doar instabilitatea psihica ce te carcterizeaza

>

in 26 Decembrie 2018 9:48

nu uita cum ati ajuns parlitilor unde ati ajuns de va castigati o pita si din sarantocii satului ati ajuns si voi cineva ca altfel va mancau paduchii flacaule\r\n

>

in 27 Decembrie 2018 10:07

datii drechiu de culdusi someseni sa le puste petarde in crestet de ANUL NOU ca sa ne putem duce si noi la primarie sa ne rezolvam baiurile in truda ...nu sa le vedem mutrele unflate si sa le mirosim transpiratia de medicamente psihiatrice...sai vedem bre cum se cred maestri cand le pute capul de la atata prostie truda

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.