SondajRSS Feed

Noul şi vechiul centru de la Volei Municipal Zalău, increzător inaintea noului sezon: “Vrem să repetăm performanţele din sezonul trecut”, a spus Mihai Gheorghiţă

11 August 2017

Timp de patru ani a jucat Mihai Gheorghiţă la CS Volei Municipal, însă în vara trecută a semnat cu Steaua, formaţie la care însă a evoluat mai puţin, având şi o concurenţă acerbă. Tocmai în sezonul în care voleibalistul a plecat de la Zalău, Volei Municipal a devenit campioană, astfel că Mihai Gheorghiţă are o undă de regret că nu s-a aflat în lotul Zalăului în campionatul trecut.

După un an, jucătorul în vârstă de 32 de ani a revenit la poalele Meseşului şi speră ca de data aceasta să devină campion, după ce în cei patru ani petrecuţi în prima aventură şi-a trecut în palmares două Cupe ale României, dar şi trei medalii de argint.

“Am venit la campioana României şi îmi pare rău că nu am fost la Zalău şi în sezonul trecut, când Volei Muni

Noul şi vechiul centru de la Volei Municipal Zalău, increzător inaintea noului sezon:  “Vrem să repetăm performanţele din sezonul trecut”, a spus Mihai Gheorghiţă
cipal a devenit campioană. Chiar dacă va fi un campionat mai puternic decât cel precedent, sperăm să facem o figură frumoasă şi de ce nu să repetăm performanţele din sezonul trecut”, a declarat Mihai Gheorghiţă la reunirea lotului.

Să mai spunem că Mihai Gheorghiţă a fost adus la Zalău pentu a-l înlocui pe centru ucrainean Mykola Rudnytskyi, plecat de la echipă în această vară, el fiind indisponibil în a doua partea a campionatului trecut, din cauza unei accidentări.

Vizualizari 430
Comentarii articol

LUCRU LA DOMICILIU!>

in 11 August 2017 18:23

Oferim urgent munca pe internet acum: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.