SondajRSS Feed

Zalauanii se pot aproviziona de sarbatori dintr-un spatiu modernizat ca la carte

Noua hala agroalimentara de la Astralis se deschide oficial chiar de 1 Decembrie

8 Noiembrie 2018

Conducerea Primariei Zalau se pregateste de deschiderea oficiala a noii Hale Agroalimentare de Astralis, eveniment ce va avea loc pe 1 Decembrie.
Potrivit conducerii Primariei Zalau, receptia finala va avea loc in perioada 20 - 25 noiembrie, cand vor fi receptionate constructia si lucrarile de amenajare.
Se vor executa si lucrari de amenajare a spatiului din vecinatatea halei, de la intrarea din Bulevard, pe langa complexul Astralis, si pana la iesirea spre Kaufland, langa parcarea de la Sala Sporturilor.
Se lucreaza la accesele carosabile pentru aprovizionare, vor fi create peste 25 de noi locuri de parcare, dar si un trotuar din dale.
Muncitorii lucreaza acum la canalizaera pluviala, iar conducta de gaz va fi introdusa in subteran, pentru a crea spatiu necesar construirii locurilor de parcare.
Pasii dinaintea deschiderii oficiale sunt: receptia finala (25 noiembrie); inregistrarea Halei in patrimoniul Municipiului Zalau; aprobare HCL pentru atribuire Hala catre SADP, in data de 29 noiembrie, in sedinta Consiliul Local Zalau; aprobare tarife practicate in hala, in 29 noiembrie, in sedinta Consiliului Local Zalau. Urmeaza ca in perioada 30 noiembrie – 4 decembrie sa aiba loc licitatia in vederea atribuirii de spatii comerciale pentru producatori individuali si comercianti.

Hala asteapta echipamentul si mobilierul,
dar si cele 80 de mese pentru vanzatori

S-a finalizat licitatia pentru mobilierul noii Hale Agroalimentar

Noua hala agroalimentara  de la Astralis se deschide oficial chiar de 1 Decembrie
e – cantar, paleti, carucioare, frigidere, vitrine frigorifice, container -, iar firma care a castigat licitatia urmeaza sa furnizeze mobilierul pana la data de 25 noiembrie.
Pentru achizitionarea meselor, la data de 12 noiembrie, la sediul Primariei se vor deschide ofertele in vederea achizitionarii acestora. Livrarea meselor se va face in doua loturi a cate 40 de bucati.

Ce cuprind lucrarile de aproape
doua milioane si jumatate de lei

Hala agroalimentara Astralis are o suprafata construita de 858,46 metri patrati, cu regim de inaltime parter, un grup sanitar, alimentare cu apa, canalizare menajera, canalizare pluviala si alimentare cu energie electrica. Un corp de cladire anexa in exteriorul halei agroalimentare va adaposti grupurile sanitare aferente noii hale, precum si un punct de colectare a deseurilor. Sistemul de canalizare pluviala este modificat si s-a realizat reteaua de iluminat in incinta. Valoarea contractului pentru lucrarile efectuate de SC Lotus SRL Zalau este de 2.380.236 de lei.

Vizualizari 1538
Comentarii articol

>

in 8 Noiembrie 2018 7:20

Mda,din pacate aceyte hale au izgonit micii producatori de la tara. Aia nu au bani sa plateasca mesele. Asa ca,raman bisnitarii cu marfa de Turcia si Pakistan. S-a distrus un obicei de sute de ani. Pacat.

>

in 8 Noiembrie 2018 7:48

Nota: Receptia finala se face la expirarea termenului de garantie, iar 25 noiembrie este duminica, deci nu poate fi data receptiei. Cine a gresit ? Primaria sau ziaristul ?

>

in 8 Noiembrie 2018 15:58

Atentie primarie! Tarifele sa fie cat mai mari, atribuirea locurilor la mese sa se faca catre samsari functie de cat se da ches, producatorii,daca se poate, sa fie inlaturati, produsele pentru vanzare sa fie cele din import, nici o marfa autohtona sa nu fie admisa!

>

in 8 Noiembrie 2018 16:01

Vrem sa vedem din nou micii producători cu marfa din producție proprie , speram ca vor fi încurajați ca de șmecherii din piața mare ne-am saturat. Dorim o piața adevarata cu produse românești de la lelea din grădina!

>

in 8 Noiembrie 2018 18:44

Cine colectează șpaga??

>

in 8 Noiembrie 2018 19:33

Cartile sant facute

>

in 8 Noiembrie 2018 19:34

Cartile sant facute

>

in 8 Noiembrie 2018 20:34

Ma mir ca nu-i trece nici unui proprietar de teren din zona Vidalis RAR sa faca o piata privata aidoma targurilor de masini.Fara intermediari,fara importuri,doar de la lelea din gradina cum spunea cineva mai sus.

FDULuIsHfTCIWFmfXx>

in 21 Decembrie 2018 3:44

ggLQ0b Just got a Blogger account, it works good, but how do I find different users blogs I like with search. I remember there is a way, but I am not seeing it now. Thanks for your help..

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.