Notele si absentele elevilor vor fi inregistrate intr-un catalog scolar online, din 2021. Proiect

2
1184

 

Notele si absentele elevilor vor fi inregistrate intr-un catalog scolar online, din 2021. Proiect

Incepand cu anul scolar 2021-2022, activitatea zilnica a elevilor va fi consemnata intr-un catalog scolar online, potrivit unui proiect de act normativ propus pentru adoptare la Camera Deputatilor.
Mai exact, peste doi ani, notele si absentele elevilor din toata tara se vor inregistra intr-un catalog electronic.
Infiintarea unui catalog national online este stabilita de Propunerea legislativa pentru modificarea si completarea Legii nr.1/2011 a educatiei nationale, document ce ar putea fi adopat in curand de catre deputati, pentru a doua oara, dupa ce presedintele a decis sa-l trimita Parlamentului pentru reexaminare.

COMENTARII

  1. Aici se vede cita minte are noi conducatori ai Romaniei !!! Schimba prefectul dar lasa seful inspectoratului de invatamint !!! pe functie ca sa mai scoata citiva P D listi in loc de tinichigii!! Schimba seful casei de pensii nationale pe motiv ca nu are expertiza si pune un pnlisti cu expertiza in cresterea rimelor ! desi seful casei de pensii are peste 35 de ani in aceasta functie ! (meserie) directiva este prostul numai prosti vede !!!

  2. Buna ziua ma numesc sophia peter, eu sunt din Statele Unite. Sunt aici pentru a depune mărturie despre o mare și puternică casetă de vrăji numită preot jungunu, am fost atât de confuză și devastată când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă fată. Aveam nevoie de el înapoi cu disperare, pentru că îl iubeam atât de mult. El m-a ajutat să arunc o vraja de dragoste de întoarcere asupra soțului meu și tocmai în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine plângând și cerându-mi iertarea. preotul jungunu l-a eliberat să știe cât de mult am iubit și l-am dorit înapoi. Și El a deschis, de asemenea, ochii pentru a imagina câtă dragoste împărtășim. Pe măsură ce scriu această mărturie acum sunt cea mai fericită femeie de pe pământ. Vreau să recomand această casă de vrăjire excelentă oricui are nevoie cu adevărat de o soluție urgentă pentru o distrugere a dragostei Trimiteți un e-mail la; drjungunusolutionspell@gmail.com

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.