Niciunul din cei trei ofiteri salajeni care au concurat la sefia Rutierei din Zalau nu a luat nota de trecere

30
7046
Niciunul din cei trei ofiteri salajeni care au concurat  la sefia Rutierei din Zalau nu a luat nota de trecere

La proba unica de la concurs – interviu pe probleme profesionale – cei trei absolventi ai Academiei de Politie au luat sub 7, nota minima pentru a fi admis

Concursul anuntat la inceputul acestei luni de Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Salaj pentru sefia Biroului Rutier al Politiei Municipiului Zalau a avut loc ieri, 29 august, începând cu ora 10.00, si a constat în sustinerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale.
Nici unul din cei trei ofiteri de politie care s-au inscris la concurs nu a obtinut insa nota de trecere, minim 7.00, la interviul sustinut fata comisiei conduse de seful Politiei Municipale, Gabriel Terhes (care este si el candidat la concursul pentru sefia IPJ Salaj).
Actualul sef interimar al Biroului Rutier Zalau, Coman Gabriel, a obtinut nota 6.70. Oltean Bogdan a obtinut nota 6.30, iar Gabriel Dirjan a obtinut cea mai mica nota, 6.09.
Comisia de concurs urmeaza ca in zilele urmatoare sa faca publice in mod oficial notele de la concurs si, cel mai probabil, acesta va fi reluat.

Coman Gabriel, actualul sef interimar
al Rutierei din Zalau, locuieste in Simleu

Coman Gabriel locuieste in Simleu Silvaniei, este ofiter de politie si ocupa in prezent sefia Biroului Rutier al Politiei Municipale Zalau, fiind numit prin imputernicire de inspectorul sef interimar al IPJ Salaj, Aurel Stirb.
Coman Gabriel a absolvit Academia de Politie "Ioan Cuza" din Bucuresti, la fara frecventa.

Dirjan Gabriel din Criseni, fost subofiter
la jandarmi, devenit ofiter de politie

Candidatul Dirjan Gabriel locuieste in comuna Criseni si este ofiter de politie la Serviciul Rutier de la IPJ Salaj.
Dirjan Gabriel a fost subofiter la Jandarmeria Salaj si a lucrat la poarta la Prefectura pe perioada cand Ionel Ciunt era prefect, dupa care a intrat in randul ofiterilor si s-a facut politist.
A absolvit Academia de Politie "Ioan Cuza" din Bucuresti, tot la fara frecventa.

Oltean Bogdan, singurul candidat cu
Academia de Politie la invatamant de zi

Oltean Bogdan locuieste in Zalau si este ofiter de politie la Serviciul Rutier de la IPJ Salaj, coleg cu Dirjan Gabriel.
Este singurul dintre cei trei candidati la sefia Biroului Rutier Zalau care a absolvit Academia de Politie "Ioan Cuza" din Bucuresti la invatamant de zi.

COMENTARII

  1. No ne-am lamurit si cu ce scoli au facut acestia,daca I-am verifica vsi la nivel de cultura generala ar putea merge in rand cu blondele de la fosta emisiune a lui Dan Negru.care bine ca nu mai este ca era o rusine ptr invatamantul ACTUAL din Romania

  2. Facultatile astea"abc"-la ff.le putem face toti,inclusiv de-acasa,din pat!S-a creeat efectu' de turma:hai la faculta la ff.!Si ce faculta:Spiru si Goldis!Si pe urma tipam ca suntem cu studii sup.si vrem salarii triple!Scoala se face la vremea ei,nu la batranete,domnilor!!Toate lucrurile isi au timpu' si vremea lor!!

  3. Serio,nota 7 la o functie de conducere a politiei???De aceea ajung toti...sa fie mari sefi,in functii care sa le permita sa isi dea talente si sa faca legea dupa bunul plac.Pt.unul din candidate,mesajul meu este:Dumnezeu nu doarme,si atunci sa ajungi unde iti doresti cand voi merge eu sa iti semnez numirea.

  4. SUNT DE ACORD CU 8:17 , DACA CEI CARE VOR SA OCUPE FUNCTIA DE CONDUCERE LA POLITIA RUTIERA AU ACEASTA PREGATIRE RUSINOASA DUPA PAREREA MEA, CE SA MAI VORBIM DE CEI CARE SUNT PE POZITIE IN TEREN SI CARE NE DAU LECTII CUM TREBUIE SA CONDUCEM.ALO D-LE PRESEDINTE MARC SI D-LE PRIMAR CIUNT CHIAR NUMAI COZI DE TOPOR AVETI IN PARTID? RUSINE.

  5. Niste prosti fac concurs pentru alti prosti! Ia, schimbati rolurile, puneti-i pe candidati in Comisia de concurs si pe memrii Comisiei candidati! Care ar fi rezultatele? Aceleasi, niciunl n-ar avea nota de trecere!

  6. pai daca cei care sunt acum ministry sunt corigentii de altadat, cu facultati la ff si univ. de facut diplome .... cum sa fie cei din politie peste......de aia stau ascunsi ca cacatiii cu radarele...... de prosti ce sunt... amu si cu nota

  7. Deci s-a vazut ce inteligenta au astia cu Academia....Niciunul peste 7...\r\nAcademia aia cu,care se tot lauda aia care-i acuza pe ingineri de incompetenta si nestiinta militieneacsa se dovedeste a fi un fel De Stefan Pisty Ghiorghiu de dupa 1989,deci un mare fasssssss datator de loaze! Nu degeaba l-au pus sef pe circulatia salajaana pe domnu inginer Ceaplau!Macar e inginer de masini si rutiere si se descurca.Oricum el,Terhes,ingineri adevarati,se vede pe educatie si inteligenta!

  8. Nu conteaza daca ai lucrare buna la orice examen ar fi ,dac? "x" nu ob?ine nota de trecere atunci celelalte lucr?ri musai s? fie si ele sub nota de trecere.Asa ca mai l?s?m comentariile jignitoare.Pacat ca asa se procedeaz? n sistemul bugetar.\r\n

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.