Naveta decontata pentru 29 de cadre didactice si personal auxiliar

0
160


Proiectul de hotarare care prevede aprobare drepturilor banesti pentru personalul didactic si cel auxiliar care solicita decontarea cheltuielilor pentru deplasarea din localitatea de resedinta la locul de munca si de la locul de munca in localitatea de resedinta pentru lunile martie, aprilie, mai si iunie, va fi supus spre aprobare consilierilor municipali, in sedinta de joi, 23 iulie.

Astfel, pentru 29 de cadre didactice si personal auxiliar vor fi decontate cheltuielile pentru cele patru luni. Avand in vedere adresele primite de la unitatile de invatamant pentru aprobarea drepturilor banesti aferente personalului didactic si cel auxiliar care solicita cheltuieli de deplasare pentru transport la si de la locul de munca, suma stabilita este de 2.253 de lei pentru luna martie, 390 de lei pentru aprilie, 784 de lei pentru luna mai, iar in luna iunie, suma prevazuta este de 1.542 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.