Muzeul Judetean de Istorie si Arta Zalau isi reia activitatea cu publicul

0
473
Muzeul Judetean de Istorie si Arta Zalau isi reia activitatea cu publicul

In conformitate cu Ordinul nr. 2855/830/2020, emis de Ministerul Culturii si Ministerul Sanatatii, privind masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatilor in conditii de siguranta sanitara, vor fi  instituie o serie de reguli pentru publicul vizitator. Astfel, accesul publicului va fi permis numai cu  masca (medicala/non-medicala) pe toata durata vizitei in muzeu. Pentru a oferi o protectie eficace, masca trebuie st acopere gura si nasul.  Accesul in muzeu sau galeria de arta se va face cu respectarea de catre participanti a distantarii de minimum 2 metri, se vor limita grupurile de vizitatori la 3 persoane, daca nu sunt din aceeasi familie. De asemenea, timpul alocat vizitei la muzeu nu va putea depasi un interval de doua ore.  Vizitatorii isi vor dezinfecta mainile cu dezinfectat pe baza de alcool, pus la dispozitie la intrarea in muzeu si in galeria de arta. La intrarea in muzeu sau in galeria de arta se va efectua un triaj observational si nu se va permite accesul persoanelor care prezinta simptome de infectie respiratorie (tuse, stranut, rinoree). Vizitatorilor le va fi masurata temperatura cu dispozitive noncontact, iar celor care vor refuza ne le va fi permis accesul în muzeu sau în galeria de arta.

“Muzeul nostru a pregatit si o serie de masuri pentru prevenirea infectarii cu coronavirus-ul COVID-19, astfel incat dumneavoastra sa fiti in siguranta: plasarea la loc vizibil de anunturi scrise privind regulile de distantare fizica si cele de acces in muzeu; stabilirea unor fluxuri de vizitare unidirectionale pentru facilitarea mentinerii distantei fizice; dezinfectia regulata a suprafetelor; aerisirea periodica a incaperilor, etc. Respectarea regulilor ne ajuta la mentinerea unui mediu sigur pentru dumneavoastra. Va multumim pentru întelegere si va asteptam la muzeu”, transmit reprezentantii MJIAZ.

COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.