Munitie neexplodata gasita in apropierea soselei de centura

0
479

In cursul zilei de marți, echipa pirotehnica din cadrul Detasamentului Zalau, a intervenit în pădurea din apropierea șoselei de centură a municipiului Zalău, pentru a asana două elemente de muniţie neexplodate.

Ajunşi la faţa locului, pirotehniştii au identificat muniţiile ca fiind un proiectil artilerie de calibru 40 mm și un focos calibru 76 mm. Elementele au fost identificate, ridicate şi transportate în condiţii de siguranţă.

Pe această cale, ISU Salaj reaminteste că, în cazul în care descoperiți elemente de muniție neexplodate sau luați la cunoștință despre existența lor, trebuie să anunțați imediat la numărul de urgenţă 112 structurile abilitate în gestionarea acestui risc.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.